tosakiu Picopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #1 Merhaba ben ZTE H3600p modemini kullanıyorum burada istedigim siteleri yasaklayabilirim? Mesela TikTok'u yasaklamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Merhaba ben ZTE H3600p modemini kullanıyorum burada istedigim siteleri yasaklayabilirim? Mesela TikTok'u yasaklamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 29.136 Çözümler 620 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #2 tosakiu dedi: Merhaba ben ZTE H3600p modemini kullanıyorum burada istedigim siteleri yasaklayabilirim? Mesela TikTok'u yasaklamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... ZTE Modem Site Engelleme Bu yazımızda ZTE modem üzerinden bir web sitesinin nasıl engelleneceÄini anlattık. Siz de bu iÅlemleri uygulayarak ZTE modem üzerinden bir web sitesini engelleyebilirsiniz. www.ktech.web.tr Belki bu konu yardımcı olabilir.
tosakiu dedi: Merhaba ben ZTE H3600p modemini kullanıyorum burada istedigim siteleri yasaklayabilirim? Mesela TikTok'u yasaklamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... ZTE Modem Site Engelleme Bu yazımızda ZTE modem üzerinden bir web sitesinin nasıl engelleneceÄini anlattık. Siz de bu iÅlemleri uygulayarak ZTE modem üzerinden bir web sitesini engelleyebilirsiniz. www.ktech.web.tr Belki bu konu yardımcı olabilir.