E ErenBzkrt53 Femtopat Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 ZTE MF 255v modem aldım altından Vodafone'e yazıyor hattımıda Türk Telekom'dan aldım fakat SIM kartı modeme taktığımda Wi-Fi ışığı yanıyor, sinyal ışığı yanıyor, 3G/4G ışığı kırmızı yanıyor ve internete bağlanamıyorum sorun nedir acaba?
ZTE MF 255v modem aldım altından Vodafone'e yazıyor hattımıda Türk Telekom'dan aldım fakat SIM kartı modeme taktığımda Wi-Fi ışığı yanıyor, sinyal ışığı yanıyor, 3G/4G ışığı kırmızı yanıyor ve internete bağlanamıyorum sorun nedir acaba?
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Şubat 2025 #2 ErenBzkrt53 dedi: ZTE MF 255v modem aldım altından Vodafone'e yazıyor hattımıda Türk Telekom'dan aldım fakat SIM kartı modeme taktığımda Wi-Fi ışığı yanıyor, sinyal ışığı yanıyor, 3G/4G ışığı kırmızı yanıyor ve internete bağlanamıyorum sorun nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Modemi nereden aldın.
ErenBzkrt53 dedi: ZTE MF 255v modem aldım altından Vodafone'e yazıyor hattımıda Türk Telekom'dan aldım fakat SIM kartı modeme taktığımda Wi-Fi ışığı yanıyor, sinyal ışığı yanıyor, 3G/4G ışığı kırmızı yanıyor ve internete bağlanamıyorum sorun nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Modemi nereden aldın.
E ErenBzkrt53 Femtopat Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #3 T A L O dedi: Modemi nereden aldın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıdan
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Şubat 2025 #4 ErenBzkrt53 dedi: Bilgisayarcıdan. Genişletmek için tıkla... O modem Vodafone aboneliğine verilen bir modem sadece Vodafone hatlarında kullanabilirsin.
ErenBzkrt53 dedi: Bilgisayarcıdan. Genişletmek için tıkla... O modem Vodafone aboneliğine verilen bir modem sadece Vodafone hatlarında kullanabilirsin.