MrSw Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 ZTE MF286r model modem kullanıyorum. SMS göndermeye çalıştığımda modem arayüzünde gözükmüyor. Bunun bir ayarı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2024
ZTE MF286r model modem kullanıyorum. SMS göndermeye çalıştığımda modem arayüzünde gözükmüyor. Bunun bir ayarı var mı?
Yiğit Fatin Tatar Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 2.587 Çözümler 6 Yer Hatay/Antakya Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #2 MrSw dedi: ZTE MF286r model modem kullanıyorum. SMS göndermeye çalıştığımda modem arayüzünde gözükmüyor. Bunun bir ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... Bende de gözükmüyordu hocam. Müşteri hizmetleri gözükmediğini söylediler. Uygulamaya giriş yapmaya çalışıyordum. Tel numarasını değiştirip girdim.
MrSw dedi: ZTE MF286r model modem kullanıyorum. SMS göndermeye çalıştığımda modem arayüzünde gözükmüyor. Bunun bir ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... Bende de gözükmüyordu hocam. Müşteri hizmetleri gözükmediğini söylediler. Uygulamaya giriş yapmaya çalışıyordum. Tel numarasını değiştirip girdim.