ZTE modem DNS nasıl değiştirilir?

Yer
Asusya Cumhuriyeti
Arkadaşlar reklamları AdGuard ile engellemek istiyorum, DNS'yi nereden değiştirebilirim, bilen var mı?

Ekran görüntüsü 2022-01-09 183021.png

buradan yeni öğe oluştur yapıyorum yazdım uygulaya bastım bir yere kaydettiğine dair bir ibare olmadan kayboluyor yazdıklarım :/
resim_2022-07-16_111141961.png

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum işin kötüsü buraya neler gireceğim 50 tane bilgi istedi. Yardımı olur musunuz ?
Amacım sadece Google DNS adresini girmek ama resimde ki diğer boşluklara ne gireceğimi bilmiyorum

Lütfen bilen varsa @alipinar

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-12-05-17-49-04-479_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-12-05-17-49-04-479_com.android.chrome.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 6.830
Hocam bu DNS bölgesi bende pasif ve aktif hâle getiremiyorum. Ne yapabilirim?

Hocam aynı menünün sağ tarafındaki bölüm geçiş yerinde en altta üzerinde DNS yazan bölüme gir, e-DNS kısmına girip kapalı yaparsan sorun çözülür tekrar bu menüye gelerek DNS değiştirebilirsin.

Yıl 2025 Eylül. Aynı modemi Superonline verdi ilgili yere AdGuard DNS'leri girmeme rağmen reklamları engellemiyor. Internet sekmesi altında Wan ayarlarında da DNS olarak girdiğimiz değil ISS nin Kendi DNS'i görünüyor. Yani özetle bu modem DNS ayarlarını geçerli hale getirmiyor. Yapabilen var mı?

Elimde yine Superonline'ın Kule tipi modemi TP-LINK EX530V modemi vardı onda sorunsuz yapıyordum. Yeni abonelik yaptık abine değiştirip Eski modem gitti. Yeni gelen bu Modemde bu sorun var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı