ZTE ROM'unu Türk Telekom TT175'e kurmak

O cihazın boot dosyasını düzenlemek için çok uğraştım ama başarılı olamadım maalesef. Arşivleme biçimi farklı, standart araçlarımın hiçbiri o dosyası düzenlememe izin vermedi maalesef.

T80 aldım zaten iş görür diye düşünüyorum bakalım, uğraştığın için teşekkür ederim yine de, iyi ki de yapmamışsın.

@364809 teşekkür ederim, yeniledim satılığa koydum cillop gibi oldu, belki ticarete başlarım tekrar.

@364809 ZTE Blade A506'ya barış diye birinin uyarladığı twrp'yi kurdum. T70 romunu kurmaya çalıştığımda error 7 alıyorum. Assets siliyorum yine aynı hatayı alıyorum. Yedekten de a506yı kuramıyorum. Twrp'de mi bir problem var bilemedim. Zaten fastboot devices boş görünüyor. Fastboot görmüyor. Fastboot çalışsa orijinal recovery buldum onu kuracam. Çalışmıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bana bir akıl verir msn?

ROM kurmadan önce fastboot ü çözmeye odaklanın zira brick durumunda sıkıntıya sokacaktır cihazı.
Stok kurtarma dosyasını TWRP üzernden flash edebilirsin. Fastboot ise cihaz fastboota giriyor ise sıkıntı PC'nin bu cihazı görmesi olabilir, sürcüleri kontrol edin ve ADB'yi silip yeniden kurun derim.

Saolasın. Sorun twrp'de ve kullanmayı bilmememdenmiş. Çözümü anlatayım da insanlara faydası olsun;
Twrp'nin bu sürümünde (3.0) SD karta ROM zip dosyasını attıktan hemen sonra romu yüklemeye kalkınca error 7 alıyoruz. Yani TWRP romu uyumsuz algılıyor. Bunun sebebi de sanırım format sonrası kalan recovery dosyaları. Yapılması gereken sd karta rom zipini attıktan sonra sistem dahil SD kart hariç herşeyi siliyoruz. Hemen Sonra yeniden başlattan recoverye tıklıyoruz. Sonra telefon yeniden başlayıp twrp açılınca romu yüklüyoruz.
Nette error 7 aratınca hep zip icerisinde bir dosyanın birkaç satırını silmek şeklinde bir çözüm anlatılsa da işe yaramıyor.

Normal de böyle yapmaması gerekir. Port yapan arkadaş mı hatalı yapmış yoksa derleyen arkadaşmı hatalı derlemiş bilemedim. Sorununuzu çözmenize sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…