B beratwp Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #1 Turkcell yeni VDSL internete geçtim. Modemin markası ZTE Wi-Fi SSID sadece 1 tane var. Onu hem 2.4 GHz hem de 5GHz olarak 2'ye bölebilir miyim?
Turkcell yeni VDSL internete geçtim. Modemin markası ZTE Wi-Fi SSID sadece 1 tane var. Onu hem 2.4 GHz hem de 5GHz olarak 2'ye bölebilir miyim?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.372 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #21 beratwp dedi: Evet, bende çözüm olacak SSID 6'yı yaptım. Eki Görüntüle 2129094 SSID 5 duzenlenemiyor ama SSID 6 duzenlenebiliyor neden acaba? Genişletmek için tıkla... Hiç bir fikrim yok hocam. Aklınızda olsun ileride modem değiştirme durumunuz olursa Zyxel, Asus, Keenetic, TP Link vs alın Benim favorim Zyxel. Neyse sorunu çözmüş oldunuz bu durumda. Artı 0 Eksi
beratwp dedi: Evet, bende çözüm olacak SSID 6'yı yaptım. Eki Görüntüle 2129094 SSID 5 duzenlenemiyor ama SSID 6 duzenlenebiliyor neden acaba? Genişletmek için tıkla... Hiç bir fikrim yok hocam. Aklınızda olsun ileride modem değiştirme durumunuz olursa Zyxel, Asus, Keenetic, TP Link vs alın Benim favorim Zyxel. Neyse sorunu çözmüş oldunuz bu durumda.
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.230 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 29 Şubat 2024 #22 Teru dedi: Ben 500 kere aramışımdır öyle bağlanıyorum. İşlemi soruyor çünkü. Bu ZTE modemde ayırmak mümkün olmayabiliyor. Direkt arayıp çözün. Genişletmek için tıkla... Dediğim numara girerek işlem yapılan menü kaldırıldı mı? Bayağıdır aramıyorum da. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Ben 500 kere aramışımdır öyle bağlanıyorum. İşlemi soruyor çünkü. Bu ZTE modemde ayırmak mümkün olmayabiliyor. Direkt arayıp çözün. Genişletmek için tıkla... Dediğim numara girerek işlem yapılan menü kaldırıldı mı? Bayağıdır aramıyorum da.