Ceyhun_x06 Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #1 ZTE ZXHN H168a modem aldık. Ama nasıl kurulum yapacağımı bilmiyorum. WAN yerine Türk Telekom'dan aldığım kullanıcı adı ve şifreyi @ttnet olacak şekilde giriyorum ama olmuyor. Modemin kullanıcısı Vodafone. Bundan dolayı bağlanmıyor olabilir mi?
ZTE ZXHN H168a modem aldık. Ama nasıl kurulum yapacağımı bilmiyorum. WAN yerine Türk Telekom'dan aldığım kullanıcı adı ve şifreyi @ttnet olacak şekilde giriyorum ama olmuyor. Modemin kullanıcısı Vodafone. Bundan dolayı bağlanmıyor olabilir mi?
Çözüm Dyrothbrk 21 Nisan 2022 Ceyhun_x06 dedi: Önceki modemdede vardı ama bunda yok anlamadım. Genişletmek için tıkla... Aga yerel ag WLAN da olusturabilirsin eski surum bu. Dyrothbrk dedi: Aga yerel ag WLAN da olusturabilirsin eski surum bu. Genişletmek için tıkla... Guncelleyip değiştir bari. Ama diyorsan şimdi istiyorum WLAN SSD'yi şeç. Kullanıcı adi şifreni yaz. Yeni yapacağın yani.
Ceyhun_x06 dedi: Önceki modemdede vardı ama bunda yok anlamadım. Genişletmek için tıkla... Aga yerel ag WLAN da olusturabilirsin eski surum bu. Dyrothbrk dedi: Aga yerel ag WLAN da olusturabilirsin eski surum bu. Genişletmek için tıkla... Guncelleyip değiştir bari. Ama diyorsan şimdi istiyorum WLAN SSD'yi şeç. Kullanıcı adi şifreni yaz. Yeni yapacağın yani.
KS KS Ceyhun_x06 Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #11 Dyrothbrk dedi: Yerel ag baktiniz mi benimki de ZTE ama bu menude kolay da vardı ben de. Genişletmek için tıkla... Önceki modemdede vardı ama bunda yok anlamadım. Artı 0 Eksi
Dyrothbrk dedi: Yerel ag baktiniz mi benimki de ZTE ama bu menude kolay da vardı ben de. Genişletmek için tıkla... Önceki modemdede vardı ama bunda yok anlamadım.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 21 Nisan 2022 #12 Ceyhun_x06 dedi: Önceki modemdede vardı ama bunda yok anlamadım. Genişletmek için tıkla... Aga yerel ag WLAN da olusturabilirsin eski surum bu. Dyrothbrk dedi: Aga yerel ag WLAN da olusturabilirsin eski surum bu. Genişletmek için tıkla... Guncelleyip değiştir bari. Ama diyorsan şimdi istiyorum WLAN SSD'yi şeç. Kullanıcı adi şifreni yaz. Yeni yapacağın yani. Artı 0 Eksi Çözüm
Ceyhun_x06 dedi: Önceki modemdede vardı ama bunda yok anlamadım. Genişletmek için tıkla... Aga yerel ag WLAN da olusturabilirsin eski surum bu. Dyrothbrk dedi: Aga yerel ag WLAN da olusturabilirsin eski surum bu. Genişletmek için tıkla... Guncelleyip değiştir bari. Ama diyorsan şimdi istiyorum WLAN SSD'yi şeç. Kullanıcı adi şifreni yaz. Yeni yapacağın yani.
KS KS Ceyhun_x06 Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #13 Dyrothbrk dedi: Aga yerel ag WLAN da olusturabilirsin eski surum bu. Guncelleyip değiştir bari. Ama diyorsan şimdi istiyorum WLAN SSD'yi şeç. Kullanıcı adi şifreni yaz. Yeni yapacağın yani. Genişletmek için tıkla... Dyrothbrk dedi: Aga yerel ag WLAN da olusturabilirsin eski surum bu. Guncelleyip değiştir bari. Ama diyorsan şimdi istiyorum WLAN SSD'yi şeç. Kullanıcı adi şifreni yaz. Yeni yapacağın yani. Genişletmek için tıkla... Modem resetleyip WLAN'dan dediklerini wandanda kullqnıcı adı şifre girdim oldu sağ olasın. Artı 0 Eksi
Dyrothbrk dedi: Aga yerel ag WLAN da olusturabilirsin eski surum bu. Guncelleyip değiştir bari. Ama diyorsan şimdi istiyorum WLAN SSD'yi şeç. Kullanıcı adi şifreni yaz. Yeni yapacağın yani. Genişletmek için tıkla... Dyrothbrk dedi: Aga yerel ag WLAN da olusturabilirsin eski surum bu. Guncelleyip değiştir bari. Ama diyorsan şimdi istiyorum WLAN SSD'yi şeç. Kullanıcı adi şifreni yaz. Yeni yapacağın yani. Genişletmek için tıkla... Modem resetleyip WLAN'dan dediklerini wandanda kullqnıcı adı şifre girdim oldu sağ olasın.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 21 Nisan 2022 #14 Ceyhun_x06 dedi: Modem resetleyip WLAN'dan dediklerini wandanda kullqnıcı adı şifre girdim oldu sağ olasın. Genişletmek için tıkla... Ne demek aga hayırlı olsun ama modemi guncelle ms yavas internet sorunu yaşarsın. Artı 0 Eksi
Ceyhun_x06 dedi: Modem resetleyip WLAN'dan dediklerini wandanda kullqnıcı adı şifre girdim oldu sağ olasın. Genişletmek için tıkla... Ne demek aga hayırlı olsun ama modemi guncelle ms yavas internet sorunu yaşarsın.
wmber Femtopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #15 Dyrothbrk dedi: Ne demek aga hayırlı olsun ama modemi guncelle ms yavas internet sorunu yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşıyorum da modemi nasıl güncelliyoruz. Ceyhun_x06 dedi: Modem resetleyip WLAN'dan dediklerini wandanda kullqnıcı adı şifre girdim oldu sağ olasın. Genişletmek için tıkla... WLAN'dan ne yapıldığını tam anlayamadım da ne yaptığını anlatabilir misin? Artı 0 Eksi
Dyrothbrk dedi: Ne demek aga hayırlı olsun ama modemi guncelle ms yavas internet sorunu yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşıyorum da modemi nasıl güncelliyoruz. Ceyhun_x06 dedi: Modem resetleyip WLAN'dan dediklerini wandanda kullqnıcı adı şifre girdim oldu sağ olasın. Genişletmek için tıkla... WLAN'dan ne yapıldığını tam anlayamadım da ne yaptığını anlatabilir misin?
KS KS Ceyhun_x06 Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #16 wmber dedi: Ben de aynı sorunu yaşıyorum da modemi nasıl güncelliyoruz. WLAN'dan ne yapıldığını tam anlayamadım da ne yaptığını anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... Sana gönderdikleri kullanıcı adı ve şifreyi girip kaydediyosun. Orda çıkıyo zaten. Artı 0 Eksi
wmber dedi: Ben de aynı sorunu yaşıyorum da modemi nasıl güncelliyoruz. WLAN'dan ne yapıldığını tam anlayamadım da ne yaptığını anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... Sana gönderdikleri kullanıcı adı ve şifreyi girip kaydediyosun. Orda çıkıyo zaten.