betaa_ Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 165 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 TurkNet ile yaşadığımız bir sorundan ötürü kendim ikinci el olarak ZTE Zxhn H168a modem edindim. Modemin güç bağlantısını ve DSL kablosunu taktım. Modemin arayüzünden yeni şifre oluşturdum. Hızlı kurulum sekmesinde TurkNet'ten aldığım PPP bilgilerini girdim ve kurulumu tamamladım. Fakat internete bağlandığımda interneti kullanamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Modemde kırmızı veya yanıp sönen bir ışık yok. Her şey normal gözüküyor. Sorun yaratabilecek olarak düşündüğüm tek şey modemin kullanıcı arayüz şifresinin Vodafone'e olması ama normalde kullanılabiliyor diye biliyorum.
TurkNet ile yaşadığımız bir sorundan ötürü kendim ikinci el olarak ZTE Zxhn H168a modem edindim. Modemin güç bağlantısını ve DSL kablosunu taktım. Modemin arayüzünden yeni şifre oluşturdum. Hızlı kurulum sekmesinde TurkNet'ten aldığım PPP bilgilerini girdim ve kurulumu tamamladım. Fakat internete bağlandığımda interneti kullanamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Modemde kırmızı veya yanıp sönen bir ışık yok. Her şey normal gözüküyor. Sorun yaratabilecek olarak düşündüğüm tek şey modemin kullanıcı arayüz şifresinin Vodafone'e olması ama normalde kullanılabiliyor diye biliyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #2 betaa_ dedi: TurkNet ile yaşadığımız bir sorundan ötürü kendim ikinci el olarak ZTE Zxhn H168a modem edindim. Modemin güç bağlantısını ve DSL kablosunu taktım. Modemin arayüzünden yeni şifre oluşturdum. Hızlı kurulum sekmesinde TurkNet'ten aldığım PPP bilgilerini girdim ve kurulumu tamamladım. Fakat internete bağlandığımda interneti kullanamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Modemde kırmızı veya yanıp sönen bir ışık yok. Her şey normal gözüküyor. Sorun yaratabilecek olarak düşündüğüm tek şey modemin kullanıcı arayüz şifresinin Vodafone'e olması ama normalde kullanılabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kurulum kısmını atar mısın?
betaa_ dedi: TurkNet ile yaşadığımız bir sorundan ötürü kendim ikinci el olarak ZTE Zxhn H168a modem edindim. Modemin güç bağlantısını ve DSL kablosunu taktım. Modemin arayüzünden yeni şifre oluşturdum. Hızlı kurulum sekmesinde TurkNet'ten aldığım PPP bilgilerini girdim ve kurulumu tamamladım. Fakat internete bağlandığımda interneti kullanamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Modemde kırmızı veya yanıp sönen bir ışık yok. Her şey normal gözüküyor. Sorun yaratabilecek olarak düşündüğüm tek şey modemin kullanıcı arayüz şifresinin Vodafone'e olması ama normalde kullanılabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kurulum kısmını atar mısın?
betaa_ Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 165 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #3 Einstein dedi: Kurulum kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #4 betaa_ dedi: Eki Görüntüle 2353738 Genişletmek için tıkla... İnternet>wan kısmına gelip ekran görüntüsü atar mısın?
betaa_ dedi: Eki Görüntüle 2353738 Genişletmek için tıkla... İnternet>wan kısmına gelip ekran görüntüsü atar mısın?
betaa_ Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 165 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #5 Einstein dedi: İnternet>wan kısmına gelip ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #6 betaa_ dedi: Eki Görüntüle 2353740 Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adını @turknet.net yerine @turk.net şeklinde girip dener misin?
betaa_ dedi: Eki Görüntüle 2353740 Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adını @turknet.net yerine @turk.net şeklinde girip dener misin?
betaa_ Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 165 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #7 Einstein dedi: Kullanıcı adını @turknet.net yerine @turk.net şeklinde girip dener misin? Genişletmek için tıkla... ahahahaaha harikasınız hocam gözden kaçırmışım oldu şu an teşekkür ederim
Einstein dedi: Kullanıcı adını @turknet.net yerine @turk.net şeklinde girip dener misin? Genişletmek için tıkla... ahahahaaha harikasınız hocam gözden kaçırmışım oldu şu an teşekkür ederim
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #8 betaa_ dedi: Ahahahaaha harikasınız hocam gözden kaçırmışım oldu şu an teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim. betaa_ dedi: Ahahahaaha harikasınız hocam gözden kaçırmışım oldu şu an teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bu arada çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Son düzenleme: 16 Kasım 2024
betaa_ dedi: Ahahahaaha harikasınız hocam gözden kaçırmışım oldu şu an teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim. betaa_ dedi: Ahahahaaha harikasınız hocam gözden kaçırmışım oldu şu an teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bu arada çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
nicolatesIa Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 381 Çözümler 1 Yer kalifornia abd Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #9 Einstein dedi: Rica ederim. Bu arada çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum bana da yardımcı olur musunuzzz??
Einstein dedi: Rica ederim. Bu arada çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum bana da yardımcı olur musunuzzz??
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #10 nicolatesIa dedi: Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum bana da yardımcı olur musunuzzz? Genişletmek için tıkla... Yaşadığınız sorun için yeni konu açabilirsiniz.
nicolatesIa dedi: Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum bana da yardımcı olur musunuzzz? Genişletmek için tıkla... Yaşadığınız sorun için yeni konu açabilirsiniz.