nicolatesIa Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 381 Çözümler 1 Yer kalifornia abd Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #11 Einstein dedi: Yaşadığınız sorun için yeni konu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Açtım hocam bakabilir misiniz rica etsem.
Einstein dedi: Yaşadığınız sorun için yeni konu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Açtım hocam bakabilir misiniz rica etsem.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #12 nicolatesIa dedi: Açtım hocam bakabilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Konu herhalde daha onaylanmamış, onaylandığı zaman bakarım.
nicolatesIa dedi: Açtım hocam bakabilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Konu herhalde daha onaylanmamış, onaylandığı zaman bakarım.
M mrtsv Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #13 betaa_ dedi: Eki Görüntüle 2353738 Genişletmek için tıkla... Hocam selam eski konu ama şuraya nasıl girdiniz tam komut söyler misiniz ben PPP kısmına erişemedim.
betaa_ dedi: Eki Görüntüle 2353738 Genişletmek için tıkla... Hocam selam eski konu ama şuraya nasıl girdiniz tam komut söyler misiniz ben PPP kısmına erişemedim.
betaa_ Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 165 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #14 mrtsv dedi: Hocam selam eski konu ama şuraya nasıl girdiniz tam komut söyler misiniz ben PPP kısmına erişemedim. Genişletmek için tıkla... İnternetten modem nasıl kurulur diye aratıp adımları izleyerek yapmıştım. şu an hatırlayamıyorum nasıl yaptığımı açıkçası.
mrtsv dedi: Hocam selam eski konu ama şuraya nasıl girdiniz tam komut söyler misiniz ben PPP kısmına erişemedim. Genişletmek için tıkla... İnternetten modem nasıl kurulur diye aratıp adımları izleyerek yapmıştım. şu an hatırlayamıyorum nasıl yaptığımı açıkçası.