ZTE ZXHN H267A modemde kopma yapmayacak USB adaptör

stayinghome

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

Turkcell Superonline 24 Mbps'lik internet paketi var ve ZTE zxhn H267A modemini kullanıyorum. USB adaptörüm TP-Link TL-wn 722N. USB adaptörün kendi Driver'ını yüklemedim çünkü Win 10 kendi Realtek sürüclerini kuruyor ve zaten TP-Link adaptörünün bu modelini Windows 10 sürücüsü de yok o yüzden de uğraşmadım. Fakat sıklıkla kopmalar meydana geliyor internette. Acaba USB adaptör eski diye olabilir mi? Eskiden Windows 7'deydim onda bile sürekli kopuyordu. Kopmalar genelde yüksek miktarda birden fazla internet sayfasında veya programda download yaptığımda oluyor. Ara sıra sadece tek bir programdan download yaptığımda da oluyor.

Öncelikle şunu sormak istiyorum. Bu yazdığım ZTE modemi tüm TP-Link ve ASUS, ZyXEL USB adaptörleri destekler mi? Aslında şu anda yeni bir adaptör bakıyorum ama tekrar kopacağından şüpheleniyorum. Win 10 destekli bir adaptör alacağım. Modem ile bilgisayar kasası arasında yaklaşık 3-4 metre mesafe var arada iki kapı var. Bu yüzden antenli bir adaptör almayı düşünüyorum iyi çeksin diye. En yenilerden T2U Plus iyi gözüküyor 5dBi anteni ile. Ama anladığım kadarıyla kopmayacağının garantisi yok? Siz ne dersiniz?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablo çekme imkanınız varsa çekin hem para vermezsiniz hem de sağlıklı bir bağlantınız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…