ZTE ZXHN H267N ve TP-LINK TD854W köprüleme

Access point olarak kullanmak istiyorsan ZTE modemden TD854W modeme tek bir ethernet kablosu takman yeterlidir. TD854W'nin arayüzüne girip istediğin gibi wifi ismi ve şifresini değiştirebilirsin.

Access point olarak kullanmak istiyorsan ZTE modemden TD854W modeme tek bir ethernet kablosu takman yeterlidir. TD854W'nin arayüzüne girip istediğin gibi wifi ismi ve şifresini değiştirebilirsin.
Hocam ana modem alt katta ben üst katta oturuyorum wifi çok düşük o yüzden bu yöntemi yapmak istiyorum wifi çekmesi için ikinci modem bende nasıl yapacağım dediğiniz işi ?

Ya iki modem arasına kablo çekeceksiniz yada wifi destekli Access Point (repeater) alacaksınız. TD854W sadece kablolu Access Point destekli bir modem. Kablosuz Access Point mümkün değil.
Hocam alt kattan aldığım internet kablosunu bu modeme taktım bunun kablosunun birini de pcye diğerini modeme bağladım internete girebiliyorum alt kattaki interneti görüyor fakat wifi de girmiyor yükleniyor da kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…