akaBlackLight Kilopat Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 29 22 Temmuz 2022 #1 Türk Telekom'un verdiği ZTE ZXHN H298A modemle bufferbloat yapılıyor mu? Yapılıyorsa uygun yazılımı nasıl bulacağım?
Türk Telekom'un verdiği ZTE ZXHN H298A modemle bufferbloat yapılıyor mu? Yapılıyorsa uygun yazılımı nasıl bulacağım?
erdem3113 Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #2 Aynı cihazı kullanıyorum ve bufferbloat sorunu yaşıyorum. Modemde Qos desteği bulunmuyor. Eve kadar fiber Türktelekom altyapısı üzerinden 100 Mbps indirme ve 8 Mbps yükleme hızları sunan Netspeed abonesiyim. Ont cihazı Nokia üretimi.
Aynı cihazı kullanıyorum ve bufferbloat sorunu yaşıyorum. Modemde Qos desteği bulunmuyor. Eve kadar fiber Türktelekom altyapısı üzerinden 100 Mbps indirme ve 8 Mbps yükleme hızları sunan Netspeed abonesiyim. Ont cihazı Nokia üretimi.
Oğuz Atbaş Kilopat Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 34 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyal Medya Uzmanı 24 Temmuz 2022 #3 Aynı problemi yaşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Ayarlarda QoS açtım ama şu an güncel durum bu şekilde özellikle PS5 de FIFA anlık olarak ping problemi yaşıyorum. Dosya Ekleri test.jpg 62,3 KB · Görüntüleme: 81
Aynı problemi yaşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Ayarlarda QoS açtım ama şu an güncel durum bu şekilde özellikle PS5 de FIFA anlık olarak ping problemi yaşıyorum.