Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Ocak 2015 #1 ZTE ZXV10 W300 modem gömülü olarak ttnet kullanıcı adı ile gelmekte. Bunu silmek için adım adım: Windows'a Telnet istemcisi özelliği eklenmeli. (Programlar kısmında, Windows Özellikleri altından eklenebilir.) Şimdi Başlat menüsünü açıp Telnet yazın. Sonuç çıkmazsa ilk adımı yapamadınız... Telnet'i çalıştırın ve açılan pencereye şu komutu girin: Kod:Panoya kopyala o 192.168.2.1 Kullanıcı adı ve şifre istenirse kullanıcı adı admin, şifre ttnet olarak yazın ve Enter'a basın. Şimdi şu komutu girin: Kod:Panoya kopyala sys ppp on @superonline.com Örneğin bu sayede modemi artık superonline ile de kullanabilirsiniz.
ZTE ZXV10 W300 modem gömülü olarak ttnet kullanıcı adı ile gelmekte. Bunu silmek için adım adım: Windows'a Telnet istemcisi özelliği eklenmeli. (Programlar kısmında, Windows Özellikleri altından eklenebilir.) Şimdi Başlat menüsünü açıp Telnet yazın. Sonuç çıkmazsa ilk adımı yapamadınız... Telnet'i çalıştırın ve açılan pencereye şu komutu girin: Kod:Panoya kopyala o 192.168.2.1 Kullanıcı adı ve şifre istenirse kullanıcı adı admin, şifre ttnet olarak yazın ve Enter'a basın. Şimdi şu komutu girin: Kod:Panoya kopyala sys ppp on @superonline.com Örneğin bu sayede modemi artık superonline ile de kullanabilirsiniz.
T tolqaduymus Hectopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2015 #2 Recep Baltaş dedi: ZTE ZXV10 W300 modem gömülü olarak ttnet kullanıcı adı ile gelmekte. Bunu silmek için adım adım: Windows'a Telnet istemcisi özelliği eklenmeli. (Programlar kısmında, Windows Özellikleri altından eklenebilir.) Şimdi Başlat menüsünü açıp Telnet yazın. Sonuç çıkmazsa ilk adımı yapamadınız... Telnet'i çalıştırın ve açılan pencereye şu komutu girin: Kod:Panoya kopyala o 192.168.2.1 Kullanıcı adı ve şifre istenirse kullanıcı adı admin, şifre ttnet olarak yazın ve Enter'a basın. Şimdi şu komutu girin: Kod:Panoya kopyala sys ppp on @superonline.com Örneğin bu sayede modemi artık superonline ile de kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba Recep bey bende de aynı sıkıntı var. Fakat modeli ZTE ZXV10 W300S modeli ttnet limitini bir türlü kaldıramadım. Dediklerinizi yaptım, ama sys ppp on @superonline.com yazınca not found diyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Recep Baltaş dedi: ZTE ZXV10 W300 modem gömülü olarak ttnet kullanıcı adı ile gelmekte. Bunu silmek için adım adım: Windows'a Telnet istemcisi özelliği eklenmeli. (Programlar kısmında, Windows Özellikleri altından eklenebilir.) Şimdi Başlat menüsünü açıp Telnet yazın. Sonuç çıkmazsa ilk adımı yapamadınız... Telnet'i çalıştırın ve açılan pencereye şu komutu girin: Kod:Panoya kopyala o 192.168.2.1 Kullanıcı adı ve şifre istenirse kullanıcı adı admin, şifre ttnet olarak yazın ve Enter'a basın. Şimdi şu komutu girin: Kod:Panoya kopyala sys ppp on @superonline.com Örneğin bu sayede modemi artık superonline ile de kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba Recep bey bende de aynı sıkıntı var. Fakat modeli ZTE ZXV10 W300S modeli ttnet limitini bir türlü kaldıramadım. Dediklerinizi yaptım, ama sys ppp on @superonline.com yazınca not found diyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.