illaedeb1 Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2014 #1 ZTPad 10 Wİ-Fİ Tocch-screen tablet nasıl reset atılır? Şifreyi unuttum. POWER artı, eksi ve kamera tuşu var. RESET yeri var ama işe yaramadı.
ZTPad 10 Wİ-Fİ Tocch-screen tablet nasıl reset atılır? Şifreyi unuttum. POWER artı, eksi ve kamera tuşu var. RESET yeri var ama işe yaramadı.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 16 Mayıs 2014 #2 ZTPad nedir yahu ? Adamlar marka bulamayınca alfabenin son harfine kadar gitmişler herhalde... Ses Kısma + Güç tuşuna bas. Recovery menüye girmeli böylece. Buradan fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsin.
ZTPad nedir yahu ? Adamlar marka bulamayınca alfabenin son harfine kadar gitmişler herhalde... Ses Kısma + Güç tuşuna bas. Recovery menüye girmeli böylece. Buradan fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsin.
illaedeb1 Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2014 #3 Recep Baltaş dedi: ZTPad nedir yahu ? Adamlar marka bulamayınca alfabenin son harfine kadar gitmişler herhalde... Ses Kısma + Güç tuşuna bas. Recovery menüye girmeli böylece. Buradan fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet ağabey nasıl bir tablet anlamadım. Normal android tablet e oluyor ama bun da tık yok. + - bütün tuşlarla denedim olmuyor.
Recep Baltaş dedi: ZTPad nedir yahu ? Adamlar marka bulamayınca alfabenin son harfine kadar gitmişler herhalde... Ses Kısma + Güç tuşuna bas. Recovery menüye girmeli böylece. Buradan fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet ağabey nasıl bir tablet anlamadım. Normal android tablet e oluyor ama bun da tık yok. + - bütün tuşlarla denedim olmuyor.
Mert38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 1.136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2014 #4 Recoverysi olması lazım. Bide bütün tuşlara basmayı dene.