Züber meyve bar alınır mı?

Asteriaa5534

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun süredir diyetteyim. Şeker tüketmiyorum, kilo vermeye çalışıyorum ve havalar da sıcak olduğunda yemek yiyesim gelmiyor. Az kalori aldığımda öğün atlarsam sağlığım sıkıntıya giriyor. Ben de hem şeker ihtiyacı hem de arada öğün veya atıştırmalık olarak protein bar, meyve bar, tahıl bar vb. şeker ilavesiz ürün arıyordum. Genel olarak züber'i gördüm. Trendyol'da da indirimde, 36 adet alacağım. Meyve bar olarak geçiyor sanırım. Karışık paketlerden alacağım, tadlarını bilmiyorum. Bazıları çok kötü oluyor. Şu an Proteinocean'ın protein barını kullanıyorum ve tadını seviyorum, tok da tutuyor. Sizce züber mi almalıyım, yoksa başka bir marka mı almalıyım? Fiyatları çok pahalı olmazsa sevinirim. Züber tanesi 19,5 TL'ye geliyor. Bu fiyatları çok aşmadan, proteini daha yüksek ve tadı güzel öneriniz varsa sevinirim. İyi sosyaller.

Genel olarak meyve barların tadını çok güzel bulmuyorum ama vanilyalı olanıyla antep fıstıklı olanı güzeldi Züber'in. Daha kötü meyve barlar da yemiştim, bence yine tercih edilebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı