Asteriaa5534
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, uzun süredir diyetteyim. Şeker tüketmiyorum, kilo vermeye çalışıyorum ve havalar da sıcak olduğunda yemek yiyesim gelmiyor. Az kalori aldığımda öğün atlarsam sağlığım sıkıntıya giriyor. Ben de hem şeker ihtiyacı hem de arada öğün veya atıştırmalık olarak protein bar, meyve bar, tahıl bar vb. şeker ilavesiz ürün arıyordum. Genel olarak züber'i gördüm. Trendyol'da da indirimde, 36 adet alacağım. Meyve bar olarak geçiyor sanırım. Karışık paketlerden alacağım, tadlarını bilmiyorum. Bazıları çok kötü oluyor. Şu an Proteinocean'ın protein barını kullanıyorum ve tadını seviyorum, tok da tutuyor. Sizce züber mi almalıyım, yoksa başka bir marka mı almalıyım? Fiyatları çok pahalı olmazsa sevinirim. Züber tanesi 19,5 TL'ye geliyor. Bu fiyatları çok aşmadan, proteini daha yüksek ve tadı güzel öneriniz varsa sevinirim. İyi sosyaller.
ty.gl
ty.gl
ty.gl
Züber Meyve Bar Deneme Paketi 40g X 12 Adet - Fiyatı, Yorumları
Züber Meyve Bar Deneme Paketi 40g X 12 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Züber Meyve Bar Deneme Paketi: Meyve Şöleni - Fiyatı, Yorumları
Züber Meyve Bar Deneme Paketi: Meyve Şöleni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Züber Meyveli Bar Şöleni 40gr x12 Adet (Antep Fıstıklı,Yer Fıstıklı,Çilekli,Fındıklı,Portakallı, Van - Fiyatı, Yorumları
Züber Meyveli Bar Şöleni 40gr x12 Adet (Antep Fıstıklı,Yer Fıstıklı,Çilekli,Fındıklı,Portakallı, Van yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.