EmrecanPolidaa Centipat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 85 10 Aralık 2022 #1 Böyle bir SMS geliyor sürekli Zula'dan. Oyuna giriyorum paket falan yüklenmemiş? Nasıl alacağım ödülleri?
Böyle bir SMS geliyor sürekli Zula'dan. Oyuna giriyorum paket falan yüklenmemiş? Nasıl alacağım ödülleri?
kpase Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 7 10 Aralık 2022 #2 Tahminimce pazarlama stratejisi.
KERKÜK ZİNDANI Picopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 563 Çözümler 1 Yer Karayipler.... 10 Aralık 2022 #3 EmrecanPolidaa dedi: Böyle bir SMS geliyor sürekli Zula'dan. Oyuna giriyorum paket falan yüklenmemiş? Nasıl alacağım ödülleri? Genişletmek için tıkla... Oyunu silerek sorunu çözebilirsiniz. Geri yüklemeyin.
EmrecanPolidaa dedi: Böyle bir SMS geliyor sürekli Zula'dan. Oyuna giriyorum paket falan yüklenmemiş? Nasıl alacağım ödülleri? Genişletmek için tıkla... Oyunu silerek sorunu çözebilirsiniz. Geri yüklemeyin.
6 600583 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 504 Çözümler 5 10 Aralık 2022 #4 EmrecanPolidaa dedi: Böyle bir SMS geliyor sürekli Zula'dan. Oyuna giriyorum paket falan yüklenmemiş? Nasıl alacağım ödülleri? Genişletmek için tıkla... Boşuna uğraşma sana oyuna geri dönmen için sms atıyorlar eğer uğraşmak istiyorsan desteğe yazmanı tavsiye ederim
EmrecanPolidaa dedi: Böyle bir SMS geliyor sürekli Zula'dan. Oyuna giriyorum paket falan yüklenmemiş? Nasıl alacağım ödülleri? Genişletmek için tıkla... Boşuna uğraşma sana oyuna geri dönmen için sms atıyorlar eğer uğraşmak istiyorsan desteğe yazmanı tavsiye ederim
EmrecanPolidaa Centipat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 85 10 Aralık 2022 #5 600583 dedi: Boşuna uğraşma sana oyuna geri dönmen için sms atıyorlar eğer uğraşmak istiyorsan desteğe yazmanı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Oyunu sildim bile, sırf odulleri görmek için geri yükledim. Vakit kaybiymis.
600583 dedi: Boşuna uğraşma sana oyuna geri dönmen için sms atıyorlar eğer uğraşmak istiyorsan desteğe yazmanı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Oyunu sildim bile, sırf odulleri görmek için geri yükledim. Vakit kaybiymis.
KERKÜK ZİNDANI Picopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 563 Çözümler 1 Yer Karayipler.... 10 Aralık 2022 #6 EmrecanPolidaa dedi: Oyunu sildim bile, sırf odulleri görmek için geri yükledim. Vakit kaybiymis. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeme uydunuz, hayatınızda bundan daha efsane bir karar veremezdiniz. Tebrik ediyorum sizi
EmrecanPolidaa dedi: Oyunu sildim bile, sırf odulleri görmek için geri yükledim. Vakit kaybiymis. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeme uydunuz, hayatınızda bundan daha efsane bir karar veremezdiniz. Tebrik ediyorum sizi
EmrecanPolidaa Centipat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 85 10 Aralık 2022 #7 KERKÜK ZİNDANI dedi: Tavsiyeme uydunuz, hayatınızda bundan daha efsane bir karar veremezdiniz. Tebrik ediyorum sizi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
KERKÜK ZİNDANI dedi: Tavsiyeme uydunuz, hayatınızda bundan daha efsane bir karar veremezdiniz. Tebrik ediyorum sizi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler