MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar Zula'yı indirdim fakat açılmıyor. Ne yapmam lazım?
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 6 Ekim 2021 #11 Sürprizbozan: Başlık bi' tık küfürlü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı -1 Eksi
Sürprizbozan: Başlık bi' tık küfürlü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #12 IronSmith0057 dedi: Steam'den mi yükledin yoksa siteden mi? Genişletmek için tıkla... Siteden ve aynı oyunu başkası açıyor. 299712 dedi: Oyun dosyalarında Zula Launcher olması lazım bir de oradan başlatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim sonuç aynı. Artı 0 Eksi
IronSmith0057 dedi: Steam'den mi yükledin yoksa siteden mi? Genişletmek için tıkla... Siteden ve aynı oyunu başkası açıyor. 299712 dedi: Oyun dosyalarında Zula Launcher olması lazım bir de oradan başlatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim sonuç aynı.
IronSmith0057 Centipat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 265 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #13 MPPASHA dedi: Siteden ve aynı oyunu başkası açıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman silin ve Steam'den yükleyin. Artı -1 Eksi
MPPASHA dedi: Siteden ve aynı oyunu başkası açıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman silin ve Steam'den yükleyin.
KS KS MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #14 IronSmith0057 dedi: O zaman silin ve Steam'den yükleyin. Genişletmek için tıkla... Saçma fikirler vermeseniz ? _ Artı 0 Eksi
IronSmith0057 dedi: O zaman silin ve Steam'den yükleyin. Genişletmek için tıkla... Saçma fikirler vermeseniz ? _
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 6 Ekim 2021 #15 MadByte yazan yerin altında bir çark var. Ona basın ve bitmesini bekleyin. Artı 0 Eksi
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 8 6 Ekim 2021 #16 MPPASHA dedi: Saçma fikirler vermeseniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl fikir versin hocam? Hata ne diye sorulmuş yanıt yok. Sisteminiz ne diye sorulmuş G41 yazmışsınız. Böyle çözüm bulamazsınız! Artı -1 Eksi
MPPASHA dedi: Saçma fikirler vermeseniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl fikir versin hocam? Hata ne diye sorulmuş yanıt yok. Sisteminiz ne diye sorulmuş G41 yazmışsınız. Böyle çözüm bulamazsınız!
2 299712 Decipat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.105 Çözümler 2 6 Ekim 2021 #17 IronSmith0057 dedi: O zaman silin ve Steam'den yükleyin. Genişletmek için tıkla... Nereden Steam'den yüklesin ki Steam'den yüklerse hesabına giremez. Onar a basın ve bitmesini bekleyin. Artı 0 Eksi
IronSmith0057 dedi: O zaman silin ve Steam'den yükleyin. Genişletmek için tıkla... Nereden Steam'den yüklesin ki Steam'den yüklerse hesabına giremez. Onar a basın ve bitmesini bekleyin.
KS KS MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #18 PhoenixTech dedi: Nasıl fikir versin hocam? Hata ne diye sorulmuş yanıt yok. Sisteminiz ne diye sorulmuş G41 yazmışsınız. Böyle çözüm bulamazsınız! Genişletmek için tıkla... Hocam açılmıyor işte. Ben de bunu çözmeye çalışıyorum. Artı 0 Eksi
PhoenixTech dedi: Nasıl fikir versin hocam? Hata ne diye sorulmuş yanıt yok. Sisteminiz ne diye sorulmuş G41 yazmışsınız. Böyle çözüm bulamazsınız! Genişletmek için tıkla... Hocam açılmıyor işte. Ben de bunu çözmeye çalışıyorum.
Kmz Femtopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #19 Oyun dosyalarını aç > Game > zula_repair adında bir dosya olması lazım onu çalıştırıp dene. Artı 0 Eksi
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 8 6 Ekim 2021 #20 MPPASHA dedi: Hocam açılmıyor işte. Ben de bunu çözmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayrıntılarına basıp hatanın ayrıntılarını bize atacaksınız. Kod vs yazması gerekiyor. Hata işte diyerek yol kat edemeyiz hocam. Artı 0 Eksi
MPPASHA dedi: Hocam açılmıyor işte. Ben de bunu çözmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayrıntılarına basıp hatanın ayrıntılarını bize atacaksınız. Kod vs yazması gerekiyor. Hata işte diyerek yol kat edemeyiz hocam.