A Atakan 0000 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #1 RAM 16gb 3200mhz Ekran kartı RTX 3050Tİ İşlemci İ7 12700H Zula'yı Steam'den indirdim ve oyunu başlatmaya tıkladım, hesap bilgilerimi girdim ve başlata tıkladım, sonra ise Zula yazısı geldi dikdörtgen bir biçimde ama açılmıyor, yaklaşık 10 dk oldu ve açılmadı sorun nedir?
Zula'yı Steam'den indirdim ve oyunu başlatmaya tıkladım, hesap bilgilerimi girdim ve başlata tıkladım, sonra ise Zula yazısı geldi dikdörtgen bir biçimde ama açılmıyor, yaklaşık 10 dk oldu ve açılmadı sorun nedir?
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.701 Çözümler 3 2 Mart 2023 #2 Kendi sitesinden indir. Artı 0 Eksi
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Mart 2023 #3 Kendi sitesinden indir, Steam ve Zula'nın anlaşması bitti diye biliyorum. * Oynamasan bile olur aslında Zula çünkü. Artı 0 Eksi
Kendi sitesinden indir, Steam ve Zula'nın anlaşması bitti diye biliyorum. * Oynamasan bile olur aslında Zula çünkü.
KS KS A Atakan 0000 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #4 flashneuron dedi: Kendi sitesinden indir. Genişletmek için tıkla... Aslında ilk kendi sitesinden indirdim olmayınca Steam'den indirdim ama yine aynı sorun. Siberci07 dedi: Kendi sitesinden indir, Steam ve Zula'nın anlaşması bitti diye biliyorum. * Oynamasan bile olur aslında Zula çünkü. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarımla girmek için girmeye çalışıyorum. Dosya Ekleri Zula Açılmıyor.png 129,2 KB · Görüntüleme: 160 Artı 0 Eksi
flashneuron dedi: Kendi sitesinden indir. Genişletmek için tıkla... Aslında ilk kendi sitesinden indirdim olmayınca Steam'den indirdim ama yine aynı sorun. Siberci07 dedi: Kendi sitesinden indir, Steam ve Zula'nın anlaşması bitti diye biliyorum. * Oynamasan bile olur aslında Zula çünkü. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarımla girmek için girmeye çalışıyorum.
A Agent06 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 237 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #5 Atakan 0000 dedi: Aslında ilk kendi sitesinden indirdim olmayınca Steam'den indirdim ama yine aynı sorun. Arkadaşlarımla girmek için girmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çözebildiniz mi? Bendede aynısı var. Artı 0 Eksi
Atakan 0000 dedi: Aslında ilk kendi sitesinden indirdim olmayınca Steam'den indirdim ama yine aynı sorun. Arkadaşlarımla girmek için girmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çözebildiniz mi? Bendede aynısı var.
KS KS A Atakan 0000 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #6 Agent06 dedi: Hocam çözebildiniz mi? Bende de aynısı var. Genişletmek için tıkla... Yok hocam çözemedim. Artı 0 Eksi
Agent06 dedi: Hocam çözebildiniz mi? Bende de aynısı var. Genişletmek için tıkla... Yok hocam çözemedim.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 16 Nisan 2023 #7 Bilgisayarı kapatıp yeniden açın. Bir daha deneyin. Artı 0 Eksi
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.701 Çözümler 3 17 Nisan 2023 #8 ProximusTwo dedi: Bilgisayarı kapatıp yeniden açın. Bir daha deneyin. Genişletmek için tıkla... O zamandan bu yana kadar birçok kez yapmıştır onu. +1 ay boyunca açık tutacak değil ya. Artı 0 Eksi
ProximusTwo dedi: Bilgisayarı kapatıp yeniden açın. Bir daha deneyin. Genişletmek için tıkla... O zamandan bu yana kadar birçok kez yapmıştır onu. +1 ay boyunca açık tutacak değil ya.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Nisan 2023 #9 flashneuron dedi: O zamandan bu yana kadar birçok kez yapmıştır onu. +1 ay boyunca açık tutacak değil ya. Genişletmek için tıkla... Hocam konu sahibi konuyu unuttu Artı 0 Eksi
flashneuron dedi: O zamandan bu yana kadar birçok kez yapmıştır onu. +1 ay boyunca açık tutacak değil ya. Genişletmek için tıkla... Hocam konu sahibi konuyu unuttu
jengam011 Zeptopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #10 bu sorun bende de aynı sekılde var çözumu bulabılen var mı oyunu ekran kartından acınca girişte takılı kalıyor 32gb ram 3050 rtx ti ekran kartım var Artı 0 Eksi
bu sorun bende de aynı sekılde var çözumu bulabılen var mı oyunu ekran kartından acınca girişte takılı kalıyor 32gb ram 3050 rtx ti ekran kartım var