selamms Centipat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, bir suredir Zula oynuyorum ama arkadasim yok. Arkadas olmak isteyen yazsin. Sistemim kotu olmasaydi CS:GO ve Valorant oynardim ama hicbiri acilmadigi için mecburen Zula yani pay 2 win oynuyorum. Ne olur biri gelsin de oynayalım.
Arkadaşlar, bir suredir Zula oynuyorum ama arkadasim yok. Arkadas olmak isteyen yazsin. Sistemim kotu olmasaydi CS:GO ve Valorant oynardim ama hicbiri acilmadigi için mecburen Zula yani pay 2 win oynuyorum. Ne olur biri gelsin de oynayalım.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #2 Onun yerine CS 1.6 oynayın çoğu server hala full çekiyor. Kaliteli insanlarda bulmak zor değil.
EmirOzylds Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 824 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş iş 25 Nisan 2021 #3 Bu forumda bulmanız biraz zor hocam.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 25 Nisan 2021 #4 ZULA yerine CS: Source oyna harika oyun. Serverlar dolu ve kaliteli insanlar var. Hemde ucuz oyun.
Mert_ KOÇAK Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 487 Yer Ankara/Sincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendisi daha genç 25 Nisan 2021 #5 Discord diye bir şey vardır hani. Arkadaş eklersin. Konuşarak oyun oynarsın. Sohbet edersin ya hani. Kapatılmadı Discord değil mi ?
Discord diye bir şey vardır hani. Arkadaş eklersin. Konuşarak oyun oynarsın. Sohbet edersin ya hani. Kapatılmadı Discord değil mi ?
selamms Centipat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #6 Mert_ KOÇAK dedi: Discord diye bir şey vardır hani. Arkadaş eklersin. Konuşarak oyun oynarsın. Sohbet edersin ya hani. Kapatılmadı Discord değil mi? Genişletmek için tıkla... Sistem kaldirsaydi yuklerdik websiteden Discord'a girdigimde bile kasti 391969 dedi: Zula yerine CS: Source oyna harika oyun. Serverlar dolu ve kaliteli insanlar var. Hemde ucuz oyun. Genişletmek için tıkla... Gaza geldim deneyeceğim. EmirOzylds dedi: Bu forumda bulmanız biraz zor hocam. Genişletmek için tıkla... zlatanoğulları dedi: Onun yerine CS 1.6 oynayın çoğu server hala Full çekiyor. Kaliteli insanlarda bulmak zor değil. Genişletmek için tıkla... Yukluyorum. 391969 dedi: Zula yerine CS: Source oyna harika oyun. Serverlar dolu ve kaliteli insanlar var. Hemde ucuz oyun. Genişletmek için tıkla... CS:GO isterdim sansim olsaydi
Mert_ KOÇAK dedi: Discord diye bir şey vardır hani. Arkadaş eklersin. Konuşarak oyun oynarsın. Sohbet edersin ya hani. Kapatılmadı Discord değil mi? Genişletmek için tıkla... Sistem kaldirsaydi yuklerdik websiteden Discord'a girdigimde bile kasti 391969 dedi: Zula yerine CS: Source oyna harika oyun. Serverlar dolu ve kaliteli insanlar var. Hemde ucuz oyun. Genişletmek için tıkla... Gaza geldim deneyeceğim. EmirOzylds dedi: Bu forumda bulmanız biraz zor hocam. Genişletmek için tıkla... zlatanoğulları dedi: Onun yerine CS 1.6 oynayın çoğu server hala Full çekiyor. Kaliteli insanlarda bulmak zor değil. Genişletmek için tıkla... Yukluyorum. 391969 dedi: Zula yerine CS: Source oyna harika oyun. Serverlar dolu ve kaliteli insanlar var. Hemde ucuz oyun. Genişletmek için tıkla... CS:GO isterdim sansim olsaydi
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 27 Nisan 2021 #7 selamms dedi: Sistem kaldırsaydı yüklerdik websiteden Discord'a girdiğimde bile kasdı. Genişletmek için tıkla... Hocam sisteminiz ne ki?
selamms dedi: Sistem kaldırsaydı yüklerdik websiteden Discord'a girdiğimde bile kasdı. Genişletmek için tıkla... Hocam sisteminiz ne ki?
selamms Centipat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #8 Fischerk dedi: Hocam sisteminiz ne ki? Genişletmek için tıkla... 2 gb ram ekran kart yok yani uhd 630 1 tb hdd i3 selamms dedi: 2 gb ram ekran kart yok yani uhd 630 1 tb hdd i3 Genişletmek için tıkla... pardon ram 4 gb oyun onere bilirmisiniz sikintidan patliycamm
Fischerk dedi: Hocam sisteminiz ne ki? Genişletmek için tıkla... 2 gb ram ekran kart yok yani uhd 630 1 tb hdd i3 selamms dedi: 2 gb ram ekran kart yok yani uhd 630 1 tb hdd i3 Genişletmek için tıkla... pardon ram 4 gb oyun onere bilirmisiniz sikintidan patliycamm
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 27 Nisan 2021 #9 Zula yerine cs sizin yardımınıza koşabilir.
selamms Centipat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #10 selamms dedi: 2 gb ram ekran kart yok yani uhd 630 1 tb hdd i3 pardon ram 4 gb oyun onere bilirmisiniz sikintidan patliycamm Genişletmek için tıkla... arkadaslarimla oyun oynamak istiyorum ama onlar cs go oynuyorlar bende yetmiyo sistem arkadaslarla oynamanin zevki bir baskkaaa 342524 dedi: Zula yerine cs sizin yardımınıza koşabilir. Genişletmek için tıkla... 1.6 oynadim cs global offensive siyah ekran verip atiyo
selamms dedi: 2 gb ram ekran kart yok yani uhd 630 1 tb hdd i3 pardon ram 4 gb oyun onere bilirmisiniz sikintidan patliycamm Genişletmek için tıkla... arkadaslarimla oyun oynamak istiyorum ama onlar cs go oynuyorlar bende yetmiyo sistem arkadaslarla oynamanin zevki bir baskkaaa 342524 dedi: Zula yerine cs sizin yardımınıza koşabilir. Genişletmek için tıkla... 1.6 oynadim cs global offensive siyah ekran verip atiyo