QrFEUL Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 RAM RAM bilmiom Ekran kartı Nvidia Geforce GTX 650 Ti Boost Anakart M5A99X EVO R2.0 İşlemci AMD FX(tm)-8320 Eight-Core Processor, 3512 Mhz, 3 Steam üzerinden Zula'ya girerken giriş yapma kısmı gözükmüyor. Yardım edin. Dosya Ekleri Zula Game 7.12.2024 19_47_15.png 1,1 MB · Görüntüleme: 42
Çözüm QrFEUL 7 Aralık 2024 cioxxa dedi: Güncelleme varsa güncelle veya Görev Yöneticisi'nden Zula'yı kapat aç. Genişletmek için tıkla... Yok Olmuyor Çözümü buldum sil yükle yapin düzeliyor.
cioxxa dedi: Güncelleme varsa güncelle veya Görev Yöneticisi'nden Zula'yı kapat aç. Genişletmek için tıkla... Yok Olmuyor Çözümü buldum sil yükle yapin düzeliyor.
Baron_1453 Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #2 QrFEUL dedi: Steam üzerinden Zula'ya girerken giriş yapma kısmı gözükmüyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Zula'nın kendi sitesinden indirin ben zamanında Zula'nın kendi sitesinden indirip oynamıştım hiçbir sorunlada karşılaşmamıştım. Artı 0 Eksi
QrFEUL dedi: Steam üzerinden Zula'ya girerken giriş yapma kısmı gözükmüyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Zula'nın kendi sitesinden indirin ben zamanında Zula'nın kendi sitesinden indirip oynamıştım hiçbir sorunlada karşılaşmamıştım.
cioxxa Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 117 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek türk genci 7 Aralık 2024 #3 Güncelleme varsa güncelle veya Görev Yöneticisi'nden Zula'yı kapat aç. Artı 0 Eksi
KS KS QrFEUL Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #4 cioxxa dedi: Güncelleme varsa güncelle veya Görev Yöneticisi'nden Zula'yı kapat aç. Genişletmek için tıkla... Yok Olmuyor Çözümü buldum sil yükle yapin düzeliyor. Son düzenleme: 8 Aralık 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
cioxxa dedi: Güncelleme varsa güncelle veya Görev Yöneticisi'nden Zula'yı kapat aç. Genişletmek için tıkla... Yok Olmuyor Çözümü buldum sil yükle yapin düzeliyor.