Zula battı mı batar mı?

Türkiyede 10 yaşındaki vizyonsuz çocuklar oldukça Zula oynanır.

Arkadaşlar göre Zula batar mı? Çok fazla oyuncu kaybetti deniliyor düşünceleriniz nelerdir?
VALORANT çıkmadan önce çok az da olsa oynanıyordu. VALORANT çıkınca zaten Zula yerle bir oldu. Oyun eskidi, oyunda oyuncu azalınca para da azaldı, para azalınca P2W daha da arttı. Şu anda da ben kimsenin Zula oynadığını görmüyorum. Şahsen ben de en son 3 yıl önce falan oynuyordum, sonradan CS:GO başladım, VALORANT çıkınca da direkt VALORANT geçtim.
Kısacası, bence battı, batmadıysa da batar.

3-4 yılı daha var. Daha modern bir oyun yapmazlarsa sonra batar gider. Wolfteam gibi olur.

Hocam sırf sistemim kötü olduğundan oynuyorum, keşke eski günler gibi olsa... Genel de 6 tane sunucu dolu oluyor.

Ah ah bende zamanında az oynamadım çok güzeldi bilgisayarım bozulmuştu tamir ettik eskisi gibi değildi çok kasıyordu şu an bilgisayarım yok çok severdim sistem alırsam yine oynarım çok güzel bir oyun.

Ah ah bende zamanında az oynamadım çok güzeldi bilgisayarım bozulmuştu tamir ettik eskisi gibi değildi çok kasıyordu şu an bilgisayarım yok çok severdim sistem alırsam yine oynarım çok güzel bir oyun.
Hocam eskisi gibi sarmıyor maalesef, PUBG silahları vs. gelmiş oyuna, ben zulayı çok seviyordum ama keşke böyle bir düşüş yaşamasaydı..

Hocam eskisi gibi sarmıyor maalesef, PUBG silahları vs. gelmiş oyuna, ben Zula'yı çok seviyordum ama keşke böyle bir düşüş yaşamasaydı.

Maalesef maalesef oyuna pubg şeyleri falan getirdiler oyunu bozdular eskisi gibi kalsaydı çok güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…