RYÇ Centipat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #1 İşlemci AMD Ryzen 3 3100 Processor Arkadaşlar sabahtan beri böyle bir hata alıyorum. Bakmadığım forum kalmadı. Driverleri da güncelledim, çözüm önerebilir misiniz? Dosya Ekleri resim_2024-06-17_134812648.png 9 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2024
Arkadaşlar sabahtan beri böyle bir hata alıyorum. Bakmadığım forum kalmadı. Driverleri da güncelledim, çözüm önerebilir misiniz?
kitlerse Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 260 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #2 RYÇ dedi: Arkadaşlar sabahtan beri böyle bir hata alıyorum. Bakmadığım forum kalmadı. Driverleri da güncelledim, çözüm önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Revo Unistaller programıyla tamamen sil,hiçbir kalıntı kalmasın.Sonra tekrar yüklemeye çalış. Artı 0 Eksi
RYÇ dedi: Arkadaşlar sabahtan beri böyle bir hata alıyorum. Bakmadığım forum kalmadı. Driverleri da güncelledim, çözüm önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Revo Unistaller programıyla tamamen sil,hiçbir kalıntı kalmasın.Sonra tekrar yüklemeye çalış.