Umutxd28 Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Arkadaşlar normalde 8 aydır Zula oynuyorum bu hatayı ilk defa aldım. Oyuna girdiğimde oyun 4 saniye sonra bu hatayı veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2021
Arkadaşlar normalde 8 aydır Zula oynuyorum bu hatayı ilk defa aldım. Oyuna girdiğimde oyun 4 saniye sonra bu hatayı veriyor.
Jacques Lacan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 2.112 Makaleler 29 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #2 Türk oyunu Zula Türkilizce konuşuyor. Ben oynamıyorum bakın kardeşim oynuyor: En son gelen güncelleme onda da bu olmasa da bir hata oluşturmuştu. Artı 0 Eksi
Türk oyunu Zula Türkilizce konuşuyor. Ben oynamıyorum bakın kardeşim oynuyor: En son gelen güncelleme onda da bu olmasa da bir hata oluşturmuştu.
Pratzkaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #3 Jacques Lacan dedi: Türk oyunu Zula Türkilizce konuşuyor. Ben oynamıyorum bakın kardeşim oynuyor: En son gelen güncelleme onda da bu olmasa da bir hata oluşturmuştu. Genişletmek için tıkla... ? Artı 0 Eksi
Jacques Lacan dedi: Türk oyunu Zula Türkilizce konuşuyor. Ben oynamıyorum bakın kardeşim oynuyor: En son gelen güncelleme onda da bu olmasa da bir hata oluşturmuştu. Genişletmek için tıkla... ?
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.817 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 22 Mart 2021 #4 Pratzkaa dedi: ? Genişletmek için tıkla... Olay şu: Türkçe olan oyunun Türkçe terim kullanmamasından şikayetçi. Kardeşi oynuyormuş ve hatanın gelen güncelleme ile sıkıntı olduğunu söylemiş. İronisi ise kardeşi daha küçük kardeşim oynuyor demeye çalışmış. Artı 0 Eksi
Pratzkaa dedi: ? Genişletmek için tıkla... Olay şu: Türkçe olan oyunun Türkçe terim kullanmamasından şikayetçi. Kardeşi oynuyormuş ve hatanın gelen güncelleme ile sıkıntı olduğunu söylemiş. İronisi ise kardeşi daha küçük kardeşim oynuyor demeye çalışmış.