editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #1
Çözüm S Silinen üye 311895 12 Mart 2022 Rapor oluştururken o hatayı alıyorsan denildiği gibi iki seçeneğin var zaten. Aldığın hata Windows 7'den bile kaynaklanıyor olabilir. İki seçeneğin var: Windows 7'nin bütün güncelleştirmelerini yapmak. Sistemin kaldırıyorsa Windows 10'a geçmek. Genişletmek için tıkla... Oyunu kaldırıp yükleyip çözülmediğine göre raporda alamadığına göre bu paketlerin hepsini kurmaya dene: Visual C++ Redistributable Runtimes Hepsi Bir Arada Olmazsa Windows10'a geçmek en doğrusu olacaktır.
Rapor oluştururken o hatayı alıyorsan denildiği gibi iki seçeneğin var zaten. Aldığın hata Windows 7'den bile kaynaklanıyor olabilir. İki seçeneğin var: Windows 7'nin bütün güncelleştirmelerini yapmak. Sistemin kaldırıyorsa Windows 10'a geçmek. Genişletmek için tıkla... Oyunu kaldırıp yükleyip çözülmediğine göre raporda alamadığına göre bu paketlerin hepsini kurmaya dene: Visual C++ Redistributable Runtimes Hepsi Bir Arada Olmazsa Windows10'a geçmek en doğrusu olacaktır.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 12 Mart 2022 #11 Denetim Masası'ndan bütün Visual C ++ programları kaldır. Attığım linktekini kur. Artı 0 Eksi
KS KS editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #12 Silinen üye dedi: Denetim Masası'ndan bütün Visual C ++ programları kaldır. Attığım linktekini kur. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim kalın hocam. Silinen üye dedi: Denetim Masası'ndan bütün Visual C ++ programları kaldır. Attığım linktekini kur. Genişletmek için tıkla... Hepsini teker tekermi kuracağım hocam? install_all.bat nedir dosyayla birlikte geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Denetim Masası'ndan bütün Visual C ++ programları kaldır. Attığım linktekini kur. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim kalın hocam. Silinen üye dedi: Denetim Masası'ndan bütün Visual C ++ programları kaldır. Attığım linktekini kur. Genişletmek için tıkla... Hepsini teker tekermi kuracağım hocam? install_all.bat nedir dosyayla birlikte geldi.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 12 Mart 2022 #13 "Hepsini sırasıyla yükleyebilmek için install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın." Ona basarak kuracaksınız. Sormadan önce oraya bakın her şeyi göstermiş. Artı 0 Eksi
"Hepsini sırasıyla yükleyebilmek için install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın." Ona basarak kuracaksınız. Sormadan önce oraya bakın her şeyi göstermiş.
KS KS editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #14 Silinen üye dedi: "Hepsini sırasıyla yükleyebilmek için install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın." Ona basarak kuracaksınız. Sormadan önce oraya bakın her şeyi göstermiş. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam öncekileri silip kurayım. Silinen üye dedi: Denetim Masası'ndan bütün Visual C ++ programları kaldır. Attığım l Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: "Hepsini sırasıyla yükleyebilmek için install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın." Ona basarak kuracaksınız. Sormadan önce oraya bakın her şeyi göstermiş. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum olacak ben 64 Bit indireceğim X86 var napacagım X86yıdamı indircek. Silinen üye dedi: "Hepsini sırasıyla yükleyebilmek için install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın." Ona basarak kuracaksınız. Sormadan önce oraya bakın her şeyi göstermiş. Genişletmek için tıkla... Hocam kurdum restard çekip deneyeceğim inşallah olur. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: "Hepsini sırasıyla yükleyebilmek için install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın." Ona basarak kuracaksınız. Sormadan önce oraya bakın her şeyi göstermiş. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam öncekileri silip kurayım. Silinen üye dedi: Denetim Masası'ndan bütün Visual C ++ programları kaldır. Attığım l Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: "Hepsini sırasıyla yükleyebilmek için install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın." Ona basarak kuracaksınız. Sormadan önce oraya bakın her şeyi göstermiş. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum olacak ben 64 Bit indireceğim X86 var napacagım X86yıdamı indircek. Silinen üye dedi: "Hepsini sırasıyla yükleyebilmek için install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın." Ona basarak kuracaksınız. Sormadan önce oraya bakın her şeyi göstermiş. Genişletmek için tıkla... Hocam kurdum restard çekip deneyeceğim inşallah olur.
KS KS editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #16 Silinen üye dedi: Sorun çözüldü mü? @editbs00 Genişletmek için tıkla... Oldu Allah razı olsun hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2022 Artı 0 Eksi