Zula "Can't open DirectX device" hatası

Farzetki

Hectopat
Daha fazla  
Ya başlıkta yazılı olan hatayı alıyorum. Sürücülerim falan güncel ama hep bu hatayı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Ya başlıkta yazılı olan hatayı alıyorum. Sürücülerim falan güncel ama hep bu hatayı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Directx device dedigi sey ekran karti oluyor, driver guncelleyici falan kullanmiyorsunuz degil mi? Siz cevap verene kadar ben de directx AIO atayim buraya onu da deneriz.

Hocam Driver Booster 10 kullanıyorum.
Belli oldu...
Olsun be ogrenmis oldun artik, o yazilim bilgisayar bozmaktan baska bir ise yaramiyor. Tavsiyem sistene tertemiz bir format. Yok diyorsan ekran karti marka modeline gore driver kuracagiz tekrar.

Hocam format değil de driver kursak tekrardan ekran kartım RX550.
Hocam kurariz da sistemin nerelerine daha ellesti bilemiyorum o sebeple en sagliklisi format onu bilin.
Ben size driver ve eski driveri silerken kullanacaginiz programlarin linklerini ve ne yapacaginizi anlatan minik bir yazi yazacagim ben gelene kadar karar verirsiniz sanirim.

Hocam format değil de driver kursak tekrardan ekran kartım RX550.

Eğer arkadaşın format önerisini reddederseniz,

Her şeyden önce bu bütün oyunlarda oluyorsa bu yolu deneyelim.
Adrenalin 22.5.1 Önerilen (WHQL): " https://drivers.amd.com/drivers/whql-amd-software-adrenalin-edition-22.5.1-win10-win11-may10.exe "
DDU: Display Driver Uninstaller Download version 18.0.5.8
DDU'nun nasıl kullanılacağını bilmiyorsanız hallederiz. Söylemeniz yeterli. Ayrıca yardımcı yazılımları DirectX ve C++ gibi yazılımları kaldırın(eğer Driver Booster kurmuşsa). En güncelini indirelim.

Eğer sadece bu oyun için ise dediğim Process Monitor'den hata tespiti yapabiliriz. İlk olarak Zula'nın Repair'ini çalıştırmakta bir seçenek.

Once DDU ve driveri indirin bir kenarda dursunlar. Dusuk cozunurlukte driver arama derdine girmeyin. Bunlar indikten sonra ilk kullanacagimiz Display Driver Uninstaller. Bu arkadas driverinizi kalinti birakmadan silecek, altta kullanim rehberini attim, bununla isiniz bittikten sonra driveri kuracaksiniz.
Rehber bu ve icindeki baglantida indirme linki de var:
Bu da Windows 10 icin RX 550 surucusu, baska Windows surumuyse onu ayri atarim.
https://drivers.amd.com/drivers/amd-software-adrenalin-edition-22.10.3-win10-win11-oct28.exe

DirectX ve C++ kaldirmaya sanki gerek yok ya. Onun disinda 22.10 surumu WHQL olmus ben o sebeple 22.10 attim, gerci tercih meselesi bir iki surum arasi ciddi fark olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
DirectX ve C++ kaldirmaya sanki gerek yok ya. Onun disinda 22.10 surumu WHQL olmus ben o sebeple 22.10 attim, gerci tercih meselesi bir iki surum arasi ciddi fark olmaz.
Bikaç sürüm önceki olması bile WatMan'ı engelleyebilir. DirectX ve C++ sürümü eski olabilir.

Birkaç sürüm önceki olması bile WatMan'ı engelleyebilir.

Benimki daha gunceldi ve sizin surum tavsiye edilen, bizimkilerden sikinti cikmaz sanirsam
Bikaç sürüm önceki olması bile WatMan'ı engelleyebilir. DirectX ve C++ sürümü eski olabilir.
Booster silinince Windows Update halleder onlari, zaten her hafta yeni dx ve c++ cikmiyor, oyunlar da beraberinde istenen surum var mi diye kontrol ediyor o sebeple yapilir da fazla luzumu yok gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…