Booster silinince Windows Update halleder onlari, zaten her hafta yeni dx ve c++ cikmiyor, oyunlar da beraberinde istenen surum var mi diye kontrol ediyor o sebeple yapilir da fazla luzumu yok gibime geliyor.
Evet AMD bir cihaz kullanma firsatim daha once hic olmadi, ben burada soru cozerken ben mersine sen tersine bir sekilde girmen de ayri mevzu.
Allahim yarabbim ya dandirik bir teknoloji forumunda yardim ederken bile insanlar kavga etmeye yer ariyor. Buyur birader konu senin. Cozum verilecekse de bana verilmesin.
Çözeyim derken 2. bir sorun açma diye olaya müdahele ettim ve dikkat edersen orada eğer format atmak istemezsen şu sürücüyü kullan demiştim kısaca WattMan yemesin diye. Tamamen bu yani.
Allahim yarabbim ya dandirik bir teknoloji forumunda yardim ederken bile insanlar kavga etmeye yer ariyor. Buyur birader konu senin. Cozum verilecekse de bana verilmesin.
Önerdiğim çözüme müdahele eden sensin? Forumlar bu yüzden var. Topluluklardan tecrübe eden veya çözebilen birisi konuyu açan kişiyi çözümle tatmin eder(?) Dandirik dediğin en iyi teknoloji forumlarında ilk 3'e giriyor. Ayrıca "Buyur birader konu senin." dediklerime müdahele ediyorsun sebebi ise seni yalanlıyor muşum gibi hissetmen?. Sende eksik gördüğüm birşeyi seni düzeltmek için değil konu sahibine yardımcı olmak için vurguladım. O sürüm değil bu kullanılmalı bence dedim. Bu senin düşüncenin zıttını düşünmem demek değil ki? Ay işine mi karıştım kusura bakma en çözüm sensin. Dandirikse alt+f4 atıp bir daha bu foruma yardım etmek amaçlı girmemek senin elinde. Kimse tutmuyor. İyi sosyal'ler.
Güzel arkadaşım benim hesap oluşturma tarihim 2018 ve çözüm sayım 10 sence ben bu mevzuları sallayan bir insan olarak mı gözüküyorum, agresif konuştuğunuzu düşündüğüm için böyle konuştum.
Türkiyenin en iyi teknoloji forumu olabilir ama burası artık denetlenmeyen moderasyonu ve aynısından 900 tane açılan konularıyla bir çukur. Diğer forumlardan iyi olabilir fakat hala mükemmel değil. Adama bak ya forumdan kovuyor beni.
Üslubunuzun agresif olduğunu düşünmesem bu şekilde bir yazı yazmazdım dediğim gibi.
Ha son olarak iyi sosyaller ve hayırlı forumlar meselesi kaç senedir çözemediğim unsurlar, hayırlı Instagramlar denmiyorsa bence bu da denmemeli.
Hocam arada bir Zula bug'a girdiğiğnde öyle hata veriyor olmadı silip yeniden yükleyin sürücülerle bir alakası olduğunu sanmıyorum. Not:Zula oynuyorum arada bende öyle hata alıyorum önemli birşey olduğunu sanmam
Güzel arkadaşım benim hesap oluşturma tarihim 2018 ve çözüm sayım 10 sence ben bu mevzuları sallayan bir insan olarak mı gözüküyorum, agresif konuştuğunuzu düşündüğüm için böyle konuştum.