Zula D: sürücüsüne nasıl kurulur?

İşletim sistemi
Windows 8.1

rockndust

Hectopat
Başlıkta belirttiğim gibi Zula'yı D: sürücüsüne nasıl indirebilirim? C: klasörüne kuruyor ama yer olmadığı için D: klasörüne indirmem lazım. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta belirttiğim gibi Zula'yı D: sürücüsüne nasıl indirebilirim? C: klasörüne kuruyor ama yer olmadığı için D: klasörüne indirmem lazım. Ne yapabilirim?
Oyunu indirme kısmı bittikten sonra karşınıza bir setup gelecek. Oradan seçebilirsiniz.

Burada indirme konumunu nasıl değiştireceğiniz belirtilmiş.
Kurulum ekranında da bunu seçebilirsiniz zaten.

Oyunu indirme kısmı bittikten sonra karşınıza bir setup gelecek. Oradan seçebilirsiniz.
Sorun tam olarak bu diyebilirim. C: klasöründe sadece 2 gb alanım var ve Zula indirme kısmı 6 gb civarı. Bu indirme kısmını D: klasörüne indirmem gerekiyor ama nasıl?

Steam üzerinde yükleyeeceksen zaten ilk ekranda C: Veya D: Olarak seçiyor. Oradan sen istedğin sürücüye seçebilirsin.

Sorun tam olarak bu diyebilirim. C: Klasöründe sadece 2 GB alanım var ve Zula indirme kısmı 6 GB civarı. Bu indirme kısmını D: Klasörüne indirmem gerekiyor ama nasıl?

Setup dosyalarını C'ye yüklüyor galiba temp klasörüne yükleniyor dosyalar. Bunu değiştiremiyoruz diye biliyorum.

Son düzenleme:
Sorun tam olarak bu diyebilirim. C: klasöründe sadece 2 gb alanım var ve Zula indirme kısmı 6 gb civarı. Bu indirme kısmını D: klasörüne indirmem gerekiyor ama nasıl?
Anladım sorunu. İşte zula yapımcılarının maksimum zekayla yapabileceği setup. C diskinde yer açmaktan başka çareniz yok. Oyun silin ya da System Ninja ile gereksiz dosyaları temizleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…