dArKaLoNe00568964 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 802 Yer türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #1 Zula'yı güncellerken hata verdi ve %TEMP% dosyasında oluşan zula/zula.exe'yi gösterdi, ben de güncelleme tamamlanınca %TEMP% klasöründeki o Zula dosyasını sildim, bu hatayı verdi ve loading kısmında donup kalıyor. Dosya Ekleri zula hata damage or not zip files.PNG 2 KB · Görüntüleme: 157 zula hata.PNG 666 bayt · Görüntüleme: 129
Zula'yı güncellerken hata verdi ve %TEMP% dosyasında oluşan zula/zula.exe'yi gösterdi, ben de güncelleme tamamlanınca %TEMP% klasöründeki o Zula dosyasını sildim, bu hatayı verdi ve loading kısmında donup kalıyor.
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #2 Dosyaları doğrulamayı dene. Artı 0 Eksi
KitabinaGoreOyna Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #3 Link atmak serbest mi? Ona göre sana bir şey atacağım, oradan yapabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS dArKaLoNe00568964 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 802 Yer türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #4 KitabinaGoreOyna dedi: Link atmak serbest mi? Ona göre sana bir şey atacağım, oradan yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Atabilirsin. Artı 0 Eksi
KitabinaGoreOyna dedi: Link atmak serbest mi? Ona göre sana bir şey atacağım, oradan yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Atabilirsin.
KitabinaGoreOyna Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #5 dArKaLoNe00568964 dedi: Atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
dArKaLoNe00568964 dedi: Atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS dArKaLoNe00568964 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 802 Yer türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #6 KitabinaGoreOyna dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bunu denedim ama olmadı sadece 3 yöntemde açıldı ondada hesap girmeden açıldığı için hesap gir hata verip kapanıyor Artı 0 Eksi
KitabinaGoreOyna dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bunu denedim ama olmadı sadece 3 yöntemde açıldı ondada hesap girmeden açıldığı için hesap gir hata verip kapanıyor
KitabinaGoreOyna Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #7 dArKaLoNe00568964 dedi: Bunu denedim ama olmadı. Sadece 3 yöntemde açıldı onda da hesap girmeden açıldığı için hesap gir hata verip kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Zula'yı silip temiz bir kurul yapmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
dArKaLoNe00568964 dedi: Bunu denedim ama olmadı. Sadece 3 yöntemde açıldı onda da hesap girmeden açıldığı için hesap gir hata verip kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Zula'yı silip temiz bir kurul yapmayı denedin mi?
KS KS dArKaLoNe00568964 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 802 Yer türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #8 KitabinaGoreOyna dedi: Zula'yı silip temiz bir kurul yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır tekrar kurarım zaten olmassa Artı 0 Eksi
KitabinaGoreOyna dedi: Zula'yı silip temiz bir kurul yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır tekrar kurarım zaten olmassa