Çözüldü Zula - El bitince takılıp kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ibrahimkekec

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
SS'de gördüğünüz gibi böyle takılıp kalıyor. Oyunda sesleri duyuyorum devam ediyor ama benim ekran böyle takılıp kalıyor. Rakip beni vurduğunda silah seçme menüsü çıkıyor, seçiyorum sonra yine takılıyor bu nasıl düzelir?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    3,4 MB · Görüntüleme: 78
Çözüm
Oyunun kaynak dosyalarında eksik olmalı. Giriş ekranında tamir butonu olacak ona tıklayıp dosyaları kontrol ediniz. Sorun devam ediyorsa oyunu silip tekrar yüklemeniz en mantıklısı olur.
Oyun dosyalarını doğrulayın.

Son düzenleme:
Oyunun kaynak dosyalarında eksik olmalı. Giriş ekranında tamir butonu olacak ona tıklayıp dosyaları kontrol ediniz. Sorun devam ediyorsa oyunu silip tekrar yüklemeniz en mantıklısı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Teşekkürler onu yapınca düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…