Çözüldü Zula "Failed to initialize BattlEye service: Windows test-signing mode not supported"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AskerGeldi1

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yok
Zula'ya sorunsuz giriyorum oyun açılırken bu hatayı alıyorum:

Failed to initialize BattlEye service: Windows test-signing mode not supported​

Yardımcı olacak var mı?

CMD'ye yönetici olarak girdim:

Bcdedit /set testsigning on.
bcdedit.exe /set nointegritychecks off.

Komutlarını denedim olmadı başka sebepden olabilir mi?

Çözüm
Bir kez daha deneyelim, ilk olarak Bcdedit /set testsigning on komutunu girdikten sonra reboot atın sisteminize. Sonrasında sırasıyla bcdedit /set testsigning off ve bcdedit.exe /set nointegritychecks off komutlarını girin. Bir de öyle deneyin, belki sırasında bir karışıklık olmuştur uygularken.
Reboot sonrası bcdedit /set testsigning off komutunu girip ardından bcdedit.exe /set nointegritychecks off komutunu girmeyi önermişler, denemek lazım.

Reboot sonrası bcdedit /set testsigning off komutunu girip ardından bcdedit.exe /set nointegritychecks off komutunu girmeyi önermişler, denemek lazım.

Deniyorum olursa çözüm olarak işaretliyeceğim.
Bir de bcdedit /set testsigning off olarak deneyin.

Maalesef hata devam ediyor büyük ihtimal benim bilgisayarda sıkıntı var iyi günler diliyorum.

Bir kez daha deneyelim, ilk olarak Bcdedit /set testsigning on komutunu girdikten sonra reboot atın sisteminize. Sonrasında sırasıyla bcdedit /set testsigning off ve bcdedit.exe /set nointegritychecks off komutlarını girin. Bir de öyle deneyin, belki sırasında bir karışıklık olmuştur uygularken.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı