Arkadaşlar ben Zula'ya 10 TL yatırdım 2020 kasasından, şans 2 kasasını aldım. Ve hiçbir şey vermedi sinirlendim oyuna hiç para daha yatırmam dedim. 1 hafta boyunca 5 saat deli gibi Zula rekabet girdim hiçbir şey vermedi. M4A1 +5 ama para yatıran kazanıyor. Size de tavsiyem CS1.6 oynayın %90 bilgisayarınız kaldırmıyordur. CS GO'yu benimki de ama CS1.6 oynuyorum.
Zula oynayanın aklında bir problem vardır. Acilen psikolojik destek almalıdır. Sistem yetersizliği sadece bahanedir. Aklı olan sistemi olmasa bile bu oyunu oynamaz.
Geçen yıl bir hesap oluşturup deneyip çıkmıştım ondan sonra hiç girmedim. Geçen hafta kardeşim abi gel Zula'da kapışalım dedi indirdim oyuna girince bir sürü hediye geldi 10.000 Materyal, ZP Kasası, XP Kasası falan kasalarla 20 level aldım 10.000 Materyalle de M4A1'i +6 yaptım. M4A1'i +6 yaptığım halde oyunda bir üstünlük kuramadım para basan kazanıyor pay to win bir oyun. Bilek falan yok oyunda bence oynanmaz.
Arkadaşlar ben Zula'ya 10 TL yatırdım 2020 kasasından, şans 2 kasasını aldım. Ve hiçbir şey vermedi sinirlendim oyuna hiç para daha yatırmam dedim. 1 hafta boyunca 5 saat deli gibi Zula rekabet girdim hiçbir şey vermedi. M4A1 +5 ama para yatıran kazanıyor. Size de tavsiyem CS1.6 oynayın %90 bilgisayarınız kaldırmıyordur. CS GO'yu benimki de ama CS1.6 oynuyorum.
Zula hiç bir zaman oynanmaz, kuzenim tavsiyesi ile 28 lira yatırtmıştı bana, 60 gün çok iyi bir oyuncu olduktan sonra KDA değerim 1.03'lerden 0.78'lere düştü, şimdi pişmanım, o 28 lirayı yatırdığım gün Witcher 3 indirimdeydi, onu niye almadım ki?