TrayinG_E Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #1 Arkadaşım Zula'yı indir deyip duruyordu, indirdim ben de ama böyle bir hata aldım. Nasıl çözerim?
Çözüm TrayinG_E 6 Temmuz 2021 ArchBtw dedi: CrystalDiskInfo kurup ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... 301517 dedi: Launcher açılıyor mu? Açılıyorsa onar butonuna tıklayın. Genişletmek için tıkla... Çözümünü şöyle buldum silip başka bir diske kurdum yine de teşekkürler yardımınız için.
ArchBtw dedi: CrystalDiskInfo kurup ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... 301517 dedi: Launcher açılıyor mu? Açılıyorsa onar butonuna tıklayın. Genişletmek için tıkla... Çözümünü şöyle buldum silip başka bir diske kurdum yine de teşekkürler yardımınız için.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 5 Temmuz 2021 #2 TrayinG_E dedi: Arkadaşım Zula'yı indir deyip duruyordu, indirdim ben de ama böyle bir hata aldım. Nasıl çözerim? Eki Görüntüle 1097562 Genişletmek için tıkla... Launcher açılıyor mu? Açılıyorsa onar butonuna tıklayın. Artı 1 Eksi
TrayinG_E dedi: Arkadaşım Zula'yı indir deyip duruyordu, indirdim ben de ama böyle bir hata aldım. Nasıl çözerim? Eki Görüntüle 1097562 Genişletmek için tıkla... Launcher açılıyor mu? Açılıyorsa onar butonuna tıklayın.
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 5 Temmuz 2021 #3 TrayinG_E dedi: Arkadaşım Zula'yı indir deyip duruyordu, indirdim ben de ama böyle bir hata aldım. Nasıl çözerim? Eki Görüntüle 1097562 Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo kurup ekran görüntüsü atın. Artı 1 Eksi
TrayinG_E dedi: Arkadaşım Zula'yı indir deyip duruyordu, indirdim ben de ama böyle bir hata aldım. Nasıl çözerim? Eki Görüntüle 1097562 Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo kurup ekran görüntüsü atın.
KS KS TrayinG_E Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #4 ArchBtw dedi: CrystalDiskInfo kurup ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... 301517 dedi: Launcher açılıyor mu? Açılıyorsa onar butonuna tıklayın. Genişletmek için tıkla... Çözümünü şöyle buldum silip başka bir diske kurdum yine de teşekkürler yardımınız için. Artı 0 Eksi Çözüm
ArchBtw dedi: CrystalDiskInfo kurup ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... 301517 dedi: Launcher açılıyor mu? Açılıyorsa onar butonuna tıklayın. Genişletmek için tıkla... Çözümünü şöyle buldum silip başka bir diske kurdum yine de teşekkürler yardımınız için.
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 6 Temmuz 2021 #5 TrayinG_E dedi: Çözümünü şöyle buldum silip başka bir diske kurdum yine de teşekkürler yardımınız için. Genişletmek için tıkla... Disk bozuk olabilir sorunun galiba semptomunu çözdün, verdiğim programı kurup ekran görüntüsü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
TrayinG_E dedi: Çözümünü şöyle buldum silip başka bir diske kurdum yine de teşekkürler yardımınız için. Genişletmek için tıkla... Disk bozuk olabilir sorunun galiba semptomunu çözdün, verdiğim programı kurup ekran görüntüsü atabilir misiniz?