2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 24 Şubat 2021 #11 feahleinda_ dedi: Eki Görüntüle 893941 Bu üslupla hiçbir şey yaptıramazsınız öncelikle. Genişletmek için tıkla... Hocam desteğe çok fazla yazdım. Takmıyorlar.
feahleinda_ dedi: Eki Görüntüle 893941 Bu üslupla hiçbir şey yaptıramazsınız öncelikle. Genişletmek için tıkla... Hocam desteğe çok fazla yazdım. Takmıyorlar.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 24 Şubat 2021 #12 feahleinda_ dedi: Eki Görüntüle 893941 Bu üslupla hiçbir şey yaptıramazsınız öncelikle. Genişletmek için tıkla... Hocam öncesinde düzgün üslup ile atılmış ticket başlıkları görüyorum tabii içeriğini okumadan buna karar veremem ama arkadaşı taktıkları yok.
feahleinda_ dedi: Eki Görüntüle 893941 Bu üslupla hiçbir şey yaptıramazsınız öncelikle. Genişletmek için tıkla... Hocam öncesinde düzgün üslup ile atılmış ticket başlıkları görüyorum tabii içeriğini okumadan buna karar veremem ama arkadaşı taktıkları yok.
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 24 Şubat 2021 #13 Jotariel dedi: Hocam öncesinde düzgün üslup ile atılmış ticket başlıkları görüyorum tabii içeriğini okumadan buna karar veremem ama arkadaşı taktıkları yok. Genişletmek için tıkla... Otomatik mesaj atıyorlar galiba.
Jotariel dedi: Hocam öncesinde düzgün üslup ile atılmış ticket başlıkları görüyorum tabii içeriğini okumadan buna karar veremem ama arkadaşı taktıkları yok. Genişletmek için tıkla... Otomatik mesaj atıyorlar galiba.
L Le197 Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 470 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #14 Hata zaten zula oynamakta da neyse çözüm olarak tickettan başka bir çare gözükmüyor gibi. Her gün at. Numarası kaldırılmayan uygulamalardan nefret ediyorum ya baş belasılar.
Hata zaten zula oynamakta da neyse çözüm olarak tickettan başka bir çare gözükmüyor gibi. Her gün at. Numarası kaldırılmayan uygulamalardan nefret ediyorum ya baş belasılar.