Zula için sistem toplama

monaarch

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir masaüstü bilgisayara ihtiyacım var ama yüksek özellikli bir şey olmasına gerek yok gündelik işlerde kullanmak için lazım. Oyun olarak Zula'yı güzel bir şekilde oynatsa bana yeter. HDD bile gerek yok 120 GB SSD olsa işimi görür. APU sistemler işimi görür gibi düşünüyorum ama hangi parçalar alınacak bunları hiç bilmiyorum. Sizden ricam anlayan bir arkadaş bana bir liste yapabilir mi acaba? Dediğim gibi önemli olan fiyatının ucuz olması çok oyun oynamayacağım. Zula tarzı basit oyunlar. RAM 8 GB olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe tam olarak ne kadar yazabilir misiniz?

1700 liraya şunu alabilirsin ama ikinci el toplarsan daha iyi olur.

Bütçe tam olarak ne kadar yazabilir misiniz?
Aslında garantisi olan 1-2 yıllık bilgisayarda olabilir hocam öyle takıntım yok işimi görsün arıza açmasın yeter bana 1000-1250 arası bişey olursa güzel olur
Teşekkür ederim hocam bu hepsiburada gibi sitelerde 800 den başlayan bilgisayarlar var dahili ekran kartı diyor ama birçoğu ekran kartı yok heralde bunlar iş görürmü zula oynatırmı rahat bir şekilde

Son düzenleme:
Hocam şuan düşük özellikli sıfır bir sistem kurulamazmı yani bu apu gibi sistemlerin sıfırı yokmu o şekil sıfır bi sistem kursak

Hocam şuan düşük özellikli sıfır bir sistem kurulamazmı yani bu apu gibi sistemlerin sıfırı yokmu o şekil sıfır bi sistem kursak
Kurulur da mesela anakart, RAM, kasa, PSU sıfırdan alırsınız.
İşlemci ve ekran kartını ikinci el alırsanız anca öyle olur.
Yoksa 1250 liraya alacağınız sistem çok kötü olur.

Merhaba, bilgisayar toplamaktan anlamayan ben oyun bilgisayarı almakistiyorum. Bütçem 3000TL 3500TL arası Öncelik zula

Merhaba, bilgisayar toplamaktan anlamayan ben oyun bilgisayarı almakistiyorum. Bütçem 3000TL 3500TL arası öncelik Zula.

Seçeneklerden anakartı B550 yap RAM sayısını 2 yap. PUBG CS:GO oynatır ve saja tavsiyem bu PC'yi alıp Zula oynama. Git CS:GO başla Valorant başla çünkü Zula'da işler oynama ile değil de parayla dönüyor CS:GO başla kendini geliştir profesyonelleş aksi takdirde Zula'da profesyonel olmak için para gerekiyor.

Teşekkürler
MSI B450M-A PRO MAX Anakart bu olsa olurmu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…