xquensie Femtopat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2024 #1 RAM 4.00 GB Ekran kartı AMD Radeon HD 6670 İşlemci AMD Phenom(tm) 8650 Triple-Core Processor 2.31 G Zula'yı açıp menüden başlata tıklayınca "hata oluştu: Invalid HTTP response from server. Tekrar deneyin." diyor ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2024
Zula'yı açıp menüden başlata tıklayınca "hata oluştu: Invalid HTTP response from server. Tekrar deneyin." diyor ne yapmalıyım?
Quazan Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #2 xquensie dedi: Zula'yı açıp menüden başlata tıklayınca "hata oluştu: Invalid HTTP response from server. Tekrar deneyin." diyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Zula ınvalid HTTP hatası Merhaba Zula indirdim ama bu hatayla karşılaştım ne yapmam lazım? www.technopat.net Şöyle bir konu açılmış lakin cevaplayan olmamış Zula'ya ticket atar mısınız? Artı 0 Eksi
xquensie dedi: Zula'yı açıp menüden başlata tıklayınca "hata oluştu: Invalid HTTP response from server. Tekrar deneyin." diyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Zula ınvalid HTTP hatası Merhaba Zula indirdim ama bu hatayla karşılaştım ne yapmam lazım? www.technopat.net Şöyle bir konu açılmış lakin cevaplayan olmamış Zula'ya ticket atar mısınız?
ZMZKTR Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:57 #3 zula dosya konumundan repair dosyasını açınca düzeliyor Artı 0 Eksi