Öncelikle merhaba,
Oyun biraz olsun güzel ama P2W dediğimiz pay to Win yani para ver ki oyunu kazan olan bir oyun bu.Çöp diyenler için bir oyun yapmak gerçekten zor çöp demeniz hiç etik değil ama P2W olmasa oynanacak oyunlar arasında yer alabilir.
Öncelikle merhaba,
Oyun biraz olsun güzel ama P2W dediğimiz pay to Win yani para ver ki oyunu kazan olan bir oyun bu.Çöp diyenler için bir oyun yapmak gerçekten zor çöp demeniz hiç etik değil ama P2W olmasa oynanacak oyunlar arasında yer alabilir.
Merhaba,
Günlerce çalışıp adamların sabah akşam durmadan yazdığı oyuna sırf P2W olduğu için çöp demen... Gerçekten üzücü. Yapmıcıların hakkını yemek istemezsin bence çöp dememek daha mantıklı.
Toplam 200 TL yatırdım. Oyun P2W para tuzağı. Allah böyle oyunun belasını versin. Millet harçlıklarıyla drone alırken ben sömestır kasası açıyordum. Bir bakayım dedim 2 gün önce indirdim. Hemen geri sildim oyun rezalet. Herkes zengin para yatırıp silahlarını ful yapmışlar. Giriyorsun para yatıranlar 1 gram nefes aldırmıyorlar. Para yatırıp silah güçlendirmişler. Sana tek atıyorlar. Kısacası hiç indirme CS Source ve CS 1.6 bile bin kat daha iyidir. Hatta bak yemin ediyorum. Google'daki internet gidince oynadığım dinozor oyununda bile daha çok eğlendim.
Çok kötü bir oyun. Neyse, zaten bütün zula youtuberları zulayı bıraktı artık eskisi kadar popüler değil, güzel bir oyun da değildi zaten. Ben zulaya para yatıracağıma 2 acılı lahmacun yanında ayran alırım daha iyi.