Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #11 ben havalı olmak için koymamıştım ismi ama tamam düzeltirim discord ismimi wanetage dedi: Profilinize girin. Rapor sekmesine tıklayıp diğer seçeneğini seçin. Durumu belirtip doğru doğum tarihinizi yazın. Yetkililer ilgilenecektir. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim Alex Casey dedi: Random atmak serbest miydi sosyalde? Genişletmek için tıkla... ya aslında random atmak değildi de amacım bir sorunum vardı onu halletmek için kayıt olucaktım yaşımdan dolayı belki kabul edilmez diye yaptım
ben havalı olmak için koymamıştım ismi ama tamam düzeltirim discord ismimi wanetage dedi: Profilinize girin. Rapor sekmesine tıklayıp diğer seçeneğini seçin. Durumu belirtip doğru doğum tarihinizi yazın. Yetkililer ilgilenecektir. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim Alex Casey dedi: Random atmak serbest miydi sosyalde? Genişletmek için tıkla... ya aslında random atmak değildi de amacım bir sorunum vardı onu halletmek için kayıt olucaktım yaşımdan dolayı belki kabul edilmez diye yaptım