OZAN G Kilopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2018 #1 Zula açılırken kullanıcı adı ve şifre yeri gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2018
F Fegador Hectopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 413 Çözümler 2 2 Temmuz 2018 #2 Steam üzerinden mi oynuyorsun ? Artı 0 Eksi
KS KS OZAN G Kilopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2018 #3 Fegador dedi: Steam üzerinden mi oynuyorsun ? Genişletmek için tıkla... hayır siteden indirdim Artı 0 Eksi
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 3 Temmuz 2018 #4 Oynamaman için evrensel mesajlar bunlar. İyi anlayıp kavraman lazım - Ne diyosun lan fedöcü... Artı 0 Eksi
KS KS OZAN G Kilopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2018 #5 rtakak dedi: Oynamaman için evrensel mesajlar bunlar. İyi anlayıp kavraman lazım - Ne diyosun lan fedöcü... Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
rtakak dedi: Oynamaman için evrensel mesajlar bunlar. İyi anlayıp kavraman lazım - Ne diyosun lan fedöcü... Genişletmek için tıkla...
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 3 Temmuz 2018 #6 Oyunu silip yüklemeyi deneyebilirsin. Veya onarma var ise onu seç. Steamden indirseydin dosyaları kontrol et yapardık ama... Artı 0 Eksi
Oyunu silip yüklemeyi deneyebilirsin. Veya onarma var ise onu seç. Steamden indirseydin dosyaları kontrol et yapardık ama...
KS KS OZAN G Kilopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2018 #7 rtakak dedi: Oyunu silip yüklemeyi deneyebilirsin. Veya onarma var ise onu seç. Steamden indirseydin dosyaları kontrol et yapardık ama... Genişletmek için tıkla... onarma yeri yok siteden indirdim steam de de aynı hatayı veriyo rtakak dedi: Oyunu silip yüklemeyi deneyebilirsin. Veya onarma var ise onu seç. Steamden indirseydin dosyaları kontrol et yapardık ama... Genişletmek için tıkla... steamden de yükledim aynı hatayı veriyor Son düzenleme: 4 Temmuz 2018 Artı 0 Eksi
rtakak dedi: Oyunu silip yüklemeyi deneyebilirsin. Veya onarma var ise onu seç. Steamden indirseydin dosyaları kontrol et yapardık ama... Genişletmek için tıkla... onarma yeri yok siteden indirdim steam de de aynı hatayı veriyo rtakak dedi: Oyunu silip yüklemeyi deneyebilirsin. Veya onarma var ise onu seç. Steamden indirseydin dosyaları kontrol et yapardık ama... Genişletmek için tıkla... steamden de yükledim aynı hatayı veriyor