E emir654 Decapat Katılım 11 Eylül 2018 Mesajlar 38 10 Nisan 2020 #1 Zula'da sıkabiliyorum nişan alabiliyorum ama etrafa bakamıyorum mouse dönmüyor lütfen yardım.
ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2020 #2 emir654 dedi: Zula'da sıkabiliyorum nişan alabiliyorum ama etrafa bakamıyorum mouse dönmüyor lütfen yardım. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda etrafa bakma benzeri bir şey olacak orada ayarla veya oyun dosyalarını onara bas Launcher'den. Artı 0 Eksi
emir654 dedi: Zula'da sıkabiliyorum nişan alabiliyorum ama etrafa bakamıyorum mouse dönmüyor lütfen yardım. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda etrafa bakma benzeri bir şey olacak orada ayarla veya oyun dosyalarını onara bas Launcher'den.
KS KS E emir654 Decapat Katılım 11 Eylül 2018 Mesajlar 38 10 Nisan 2020 #3 ZYP33 dedi: Ayarlarda etrafa bakma benzeri bir şey olacak orada ayarla veya oyun dosyalarını onara bas Launcher'den. Genişletmek için tıkla... Ayarları daha önce baktım ve dediğin şeyi aramıştım ama göremedim. ZYP33 dedi: Ayarlarda etrafa bakma benzeri bir şey olacak orada ayarla veya oyun dosyalarını onara bas Launcher'den. Genişletmek için tıkla... Olmadı. :/ Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
ZYP33 dedi: Ayarlarda etrafa bakma benzeri bir şey olacak orada ayarla veya oyun dosyalarını onara bas Launcher'den. Genişletmek için tıkla... Ayarları daha önce baktım ve dediğin şeyi aramıştım ama göremedim. ZYP33 dedi: Ayarlarda etrafa bakma benzeri bir şey olacak orada ayarla veya oyun dosyalarını onara bas Launcher'den. Genişletmek için tıkla... Olmadı. :/
D Darksteal Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 2 16 Temmuz 2020 #4 emir654 dedi: Zula'da sıkabiliyorum nişan alabiliyorum ama etrafa bakamıyorum mouse dönmüyor lütfen yardım. Genişletmek için tıkla... NumLock'a bir kere bas, sonra num 7'ye basılı tut. Yanlışlıkla hassasiyeti 0'a düşürmüssün. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
emir654 dedi: Zula'da sıkabiliyorum nişan alabiliyorum ama etrafa bakamıyorum mouse dönmüyor lütfen yardım. Genişletmek için tıkla... NumLock'a bir kere bas, sonra num 7'ye basılı tut. Yanlışlıkla hassasiyeti 0'a düşürmüssün.
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 11 Ağustos 2022 #5 Darksteal dedi: num 7'ye basılı tut. Genişletmek için tıkla... Num 7'den kastınız NumLK + 7 mi? emir654 dedi: Zula'da sıkabiliyorum nişan alabiliyorum ama etrafa bakamıyorum mouse dönmüyor lütfen yardım. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu ben de PUBG mobile emülatörde yaşıyordum. Fare imleci açıkken denedim düzeldi. Sen de öyle dene bi' istersen. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Darksteal dedi: num 7'ye basılı tut. Genişletmek için tıkla... Num 7'den kastınız NumLK + 7 mi? emir654 dedi: Zula'da sıkabiliyorum nişan alabiliyorum ama etrafa bakamıyorum mouse dönmüyor lütfen yardım. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu ben de PUBG mobile emülatörde yaşıyordum. Fare imleci açıkken denedim düzeldi. Sen de öyle dene bi' istersen.