Zula nasıl FPS arttırabilirim?

İşletim sistemi
Windows 10

Yusuf koca

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Zula 40-50 arasi FPS aliyorum nasil arttirabilirim?
Windows 10 ve oyun modu açık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerinizi de yazın.

Oyun ayarları düşürebilirsin ya da overclock yapabilirsin.
Oyun ayarari zaten dusurebilecegim kadar düşürdüm
Sistem özelliklerinizi de yazın.

ATI Radeon HD 3450.512 MB DX12.
Intel Core 2 Duo CPU 6420 2.13 GHz.
4 GB RAM.
75Hz monitör.
Ekran karti ve islemci yüksek performans da.
Oyun ayarları düşürebilirsin ya da overclock yapabilirsin.

Hocam overclock yakmayalim kartı:)

Son düzenleme:
CS:GO'da 200FPS alan bilgisayarım. Zula'da ani droplar yaşıyor örnek FPS 200'den bir sahne atladığında, birisini gördüğümde 80-90'lara düşüyor. Denemediğim bir şey kalmadı sanırım Zula'nın ciddi anlamda eksiklikleri var.

MSI 1650 Super 4 GB.
AMD Ryzen3 2200G.
Hyper X 2x4 RAM 2666MHz.
144Hz monitör.

CS:GO'da 200FPS alan bilgisayarım. Zula'da ani droplar yaşıyor örnek FPS 200'den bir sahne atladığında, birisini gördüğümde 80-90'lara düşüyor. Denemediğim bir şey kalmadı sanırım Zula'nın ciddi anlamda eksiklikleri var.

MSI 1650 Super 4 GB.
AMD Ryzen3 2200G.
Hyper X 2x4 RAM 2666MHz.
144Hz monitör.

O zaman Zula'nın optimizasyonda sikintisi var.

O zaman Zula'nın optimizasyonda sikintisi var.

Oyunu hiç oynamadığım için bilemeyeceğim. Çözünürlüğü 1024X768 yap, Radeon ayarlarından her şeyi en düşüğe çek ve öyle dene.

MSI 1650 Super 4 GB.
AMD Ryzen3 2200G.
Hyper X 2x4 RAM 2666MHz.
144Hz monitör.

MSI 1650 Super 4 GB.
AMD Ryzen3 2200G.
Hyper X 2x4 RAM 2666MHz.
144Hz monitör.

Dostum o sistemle Zula gibi bir oyunda o FPS'leri alman imkansız. Driverlarını güncelle, NVIDIA denetim masasından performansa al her şeyi, güç seçeneklerinden yüksek performansı seç. Darboğaz oluyor mu? O işlemciyle olacağını pek sanmam ama yine de bakmalısın.

Ayarlayabileceğim bütün ayarları inanki denedim. G-Sync açık ya da kapalı. Performans ya da kalite, güncel ya da eski Driver yani o kadar çok uğraştım ki sadece arkadaşlarım bu oyunu oynadığı için hala katlanıyorum 😌

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı