TheExclusive
Hectopat
Sizin düşünceleriniz nedir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında gerçek olan şu " Türkler anca bu tür oyun yapar. " Oyunun zaten grafikleri ve mekanizması ortada.Türkleri küçük düşürdüğünü neden düşündün anlamadım?
Daha iyisini yap oynayalım o zaman.Aslında gerçek olan şu " Türkler anca bu tür oyun yapar. " Oyunun zaten grafikleri ve mekanizması ortada.
Daha iyisini yap oynayalım ozaman.
Sanırım küçük kardeşlerimizden birisi. Oyuna yöneltilen küçük bir eleştiride triggerlandı.Ayrıca çoğu küçük kardeşlerimiz bunu oynuyor
Oyunu oynamıyorum.Sorun eleştirmesin de değil, sorun birilerinin emek harcayıp bir şeyler ortaya koyması ve eleştiri yapanların yaparken emekleri önemsemeden yorum yapması.Oyunun grafiklerini veya yapısını beğenmeye bilirsiniz zevkler tartışılmaz ama eleştiri yaparken daha iyisi yapıla bilirdi tarzında yorumların gelmesi gerekirken direk yerin dibine sokmak hiç etik bir davranış değil.Sanırım küçük kardeşlerimizden birisi. Oyuna yöneltilen küçük bir eleştiride triggerlandı.
Yaşın küçük sanırım bazı şeyleri idrak edemiyorsun. Ellerinden bu gelmiştir bu oyunu yapmışlardır, o kadar kötü değil oyun. Oynamazsın ama bu kin neden? Bunu Türkiye'ye yıkmak neden? Madem kötülüyorsun daha iyisini yapta bizde oynayalım.Aslında gerçek olan şu " Türkler anca bu tür oyun yapar. " Oyunun zaten grafikleri ve mekanizması ortada.
Ortada küçük düşecek bir durum yok. Daha sonra çıkacak oyunlar daha başarılı olur belki. İnsanlar emek harcamışlar saygı duymak lazım küçük ya da büyükler oynar. Küçükler oynuyor diye küçükmü düşüyoruz? Emeğe saygı biraz lütfen. Ben bu oyunu hiç oynamadım oynamam ama biraz saygı.Eki Görüntüle 297424Eh, şimdi biliyoruz. Bu Zula Türk yapımı bir oyun. Ayrıca çoğu küçük kardeşlerimiz bunu oynuyor. Bu Steam'de felan bir olay çıkmıştı bununla ilgili tam hatırlamıyorum, nasıl Steam'e geri döndü acaba. Şu an çoğu kişi söylüyor ki P2W olmuş diye. Öyle diyenleri bende destekliyorum. Youtuberlar prim bile yaptı bu oyundan. Bana göre Türk'ün gururu değil Türkleri küçük düşüren bir yapım.
Sizin düşünceleriniz nedir?
Hatırlıyorsan ilk versiyonlarda p2w değildi. Popüler olduktan sonra p2w oldu, benim düşüncem bence birden popüler olup p2w olunca Türkiye'yi iki yüzlü gösteriyor. Benim düşüncem budur.Türkleri küçük düşürdüğünü neden düşündün anlamadım?
Tabi, emeğe saygı, ama gösterdiği başarıyı başarısızlığa dönüştürünce yukardaki şahısın dediği gibi "trigger"landım.Yaşın küçük sanırım bazı şeyleri idrak edemiyorsun. Ellerinden bu gelmiştir bu oyunu yapmışlardır, o kadar kötü değil oyun. Oynamazsın ama bu kin neden? Bunu Türkiye'ye yıkmak neden? Maden kötülüyorsun daha iyisini yapta bizde oynayalım.
Ortada küçük düşecek bir durum yok. Daha sonra çıkacak oyunlar daha başarılı olur belki. İnsanlar emek harcamışlar saygı duymak lazım küçük ya da büyükler oynar. Küçükler oynuyor diye küçükmü düşüyoruz? Emeğe saygı biraz lütfen. Ben oyunu hiç oynamadım oynamam ama biraz saygı.
Kim Türkiye'yi iki yüzlü görüyor?Hatırlıyorsan ilk versiyonlarda p2w değildi. Popüler olduktan sonra p2w oldu, benim düşüncem bence birden popüler olup p2w olunca Türkiye'yi iki yüzlü gösteriyor. Benim düşüncem budur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.