Zula oynanır mı?

Kuzey28

Decapat
Daha fazla  
Normalde Valorant oynuyorum ama bilgisayarım çok kötü. O yüzden Zula'ya başlamayı düşünüyorum sizce. Başlanır mı?

Normalde Valorant oynuyorum ama bilgisayarım çok kötü. O yüzden Zula'ya başlamayı düşünüyorum sizce. Başlanır mı?

Aman diyeyim başlama bile insanı para yatırmaya iten boş bir oyun.

@zeeQ CS 1.6 denedim ama zevk alamadım Zula'da eskiden kalan bir hesabım var zevk almaz mıyım?

P2W durumdaydı en son. Bence CS Source kurup "CS Source offensive" modunu kur sunucular Rus dolu haberin olsun. CS 1.6 ya alışmak zor ama birkaç kod ile oynatmaya başlar.

O oyunun dönemi bitti be hocam. Artık keyfi bile girilmez. Cs 1.6 veya source oynayabilirsin. 1.9'da var cs ama biraz daha iyi sistem lazım.

@847064 rank kasmalı oyun istiyorum bu aralar Zula'ya başlarsam rekabet kasacağım.

P2W üzerine kurulu cebi şişkin olan gennelikle Pro olur CS1.6 Valorant mod deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…