M mustafa 2 Centipat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 2 9 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar Zula oynarken hassasiyet değişti bir anda. Virüs olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2022
6 663803 Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 748 Çözümler 12 9 Mayıs 2022 #2 Hayır. Zula'nın fare hassasiyeti sıkıntılı. Bir maç gereğinden fazla olurken bir maç düşük oluyordu. Ayarlardan düzeltmen gerekiyor.
Hayır. Zula'nın fare hassasiyeti sıkıntılı. Bir maç gereğinden fazla olurken bir maç düşük oluyordu. Ayarlardan düzeltmen gerekiyor.
TheZeus Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #3 mustafa 2 dedi: Arkadaşlar Zula oynarken hassasiyet değişti bir anda. Virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dostum mouse'un da DPI tuşu var ise ona basmış olabilirsin.
mustafa 2 dedi: Arkadaşlar Zula oynarken hassasiyet değişti bir anda. Virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dostum mouse'un da DPI tuşu var ise ona basmış olabilirsin.
M mustafa 2 Centipat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 2 9 Mayıs 2022 #4 TheZeus dedi: Dostum mouse'un da DPI tuşu var ise ona basmış olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah olabilir ama zulanın hassasiyet ayarları aynıydı ama düşmüştü yani zulada bug vardır büyük ihtimal teşekkürler. Silinen üye dedi: Hayır. Zula'nın fare hassasiyeti sıkıntılı. Bir maç gereğinden fazla olurken bir maç düşük oluyordu. Ayarlardan düzeltmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
TheZeus dedi: Dostum mouse'un da DPI tuşu var ise ona basmış olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah olabilir ama zulanın hassasiyet ayarları aynıydı ama düşmüştü yani zulada bug vardır büyük ihtimal teşekkürler. Silinen üye dedi: Hayır. Zula'nın fare hassasiyeti sıkıntılı. Bir maç gereğinden fazla olurken bir maç düşük oluyordu. Ayarlardan düzeltmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Enisyln Kilopat Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 143 9 Mayıs 2022 #5 Fare ayarlarına girip fare ivmesini kapatırsan daha stabil bir performans alabilirsin .