O zaman buyurun size 'Buhar'ın yaptığı kahpelikler...
Steam Community :: Guide :: TÜRKLER İÇİN ULUTÜRK BAŞARIMLARI
Sosyal medyada ve buna benzer platformlarda Türk'ün hakkını yedirtmemeye çalışıyoruz fakat ne yazık ki her yerde Türk'e ve Türkçülüğe karşı tavır alınıyor. Pkk, Işid gibi terör örgütü sempatizanlığı yapan 'kullanıcıları' cezalandırmıyorlar fakat konu Türk'e gelince işin boyutu bir anda değişiveriyor.
Buna karşı olarak bizlerde bir oyun platformu kurmalıyız. Ayrıca, ben sadece Zula oyunu için söylemedim. Örnek verdim. Ayrıca ve ayrıca bir tek 'Buhar' için söylemiyorum bunları, Twitter, Youtube, Facebook gibi yerlerde de aynı 'it'likler mevut. Ayyıldız Tim'in yüz binlerce abonesi olan Youtube kanalını kapatıyor fakat Anonymous kanalı kapatılmıyor. Bir başka 'it' Twitter hesabında her türlü terör örgütü sempatizanlığını yapıyor fakat hesabı kapatılmıyor. Her ne hikmetse Türkçülük adı altında Türklüğe yararlı iş yapanlar potansiyel suçlu gibi algılanıyor...
Bunlara karşı olarak her açıdan milli olmamız gerekiyor fakat cahil insan topluğu ne yazık ki ülkemizde çok çok fazla. Kulağı duymayan, gözü görmeyen insanlar, takım tutarmış gibi parti tutanlar... Atatürk'e kadar dil uzatıp, hakkında tek bir sayfa kitap okumayanlar, vesaire.
Fakat bu mecralarda milli olabilmemiz için önce kendimizi milliyetçi yapmalıyız. Daha düne kadar Andımız okunurdu ilkokullarda.
Malumunuz, sosyal medya ve oyun mecralarında vakit geçiren insanların çoğu, 20 yaş altı gençlerimiz ve çocuklarımız. Biz bu gençlerimize ve çocuklarımıza Türkçülüğü ve milliyetçiliği aşılamaz isek ilerde telafi edilmesi çok büyük zararlar açarız. Bu gidişle yarın bir gün İngiliz himayesine girersek şaşırmayın.