Millileşmek önemli, bu konuda size bir diyeceğim yok. Bunun yapılmasını söylemek de suç değil, asla da olmadı. Ama başladığınız nokta yanlış. Oyun platformları gibi görece önemsiz bir içerikle başlamak yerine, işletim sistemi gibi hayati sistemleri kendi üretimimiz olarak oluşturmamız gerekiyor. Bununla birlikte, yaptığımız hataları da görmeliyiz. Millileşmek kendi yanlışlarımızı doğru saymak değildir! Haklı bir sebepten dolayı ceza aldıysanız, boynunuz kıldan ince olmalıdır. Ancak aldığınız ceza haksızsa, adalet arayışının bayrak taşıyıcısı olurum.
Üsttekilere ek olarak anlamanız gereken birkaç nokta var, neden sadece Türk olduğunuz için diğer ırklardan üstün olduğunuzu düşünüyorsunuz? Neden sadece size özel bir şeyler yapılmış olmalı? Benim de damarlarımda asil bir kan akıyor ama bu beni diğer insanlardan doğrudan üstün kılmıyor! "Bir gün sözlerim bilimle çelişirse, bilimi seçin!" der başbuğ Atatürk. Sizin bakış açınız ise sadece bir miktar mantık içeriyor. Kalan kısmının doğru olduğunu düşünmüyorum.