Zula P2W mi?

Kesinlikle öğeyi denetle yapmadın.

"Gerçeği görmek istemeyene gerçek ispatlanamaz" lafını bana kanıtladınız. Teşekkürler. İyi sosyaller.

Asıl sen gerçeği görmüyorsun sunucularda abi bana bir silah at be abi bana eldiven at be diye 10 yaşında çocuklar dilenirken sen bunları nasıl söylüyorsun acaba?

Her gün P2W diye konu açmayın ama bence P2W olmasaydı şu an deli gibi oynanan ve şu an kazandıkları paradan çok daha fazla para kazandırırdı sahiplerine.

Asıl sen gerçeği görmüyorsun sunucularda abi bana bir silah at be abi bana eldiven at be diye 10 yaşında çocuklar dilenirken sen bunları nasıl söylüyorsun acaba?

Kanka çocuğu niye ifşa ettin şimdi? Ne güzel diliniyordu işte. Yapma kalbini kırma çocuğun gider babasına şikayet eder falan. Sonrada kimsenin söylemediği özlü sözlerle geri döner aman maazallah.

Kanka çocuğu niye ifşa ettin şimdi? Ne güzel diliniyordu işte. Yapma kalbini kırma çocuğun gider babasına şikayet eder falan. Sonrada kimsemin söylemediği özlü sözlerle geri döner aman maazallah.

Arkadaşın bir cevabı yok galiba bu dediğime

Kanka çocuğu niye ifşa ettin şimdi? Ne güzel diliniyordu işte. Yapma kalbini kırma çocuğun gider babasına şikayet eder falan. Sonrada kimsemin söylemediği özlü sözlerle geri döner aman maazallah.

Konuya cidden yazı yazmak istemiyorum ama birinden dilenerek nasıl geleyim +6'ya. Adamın işi gücü yok bana sınırsız M468 droplasın. Bana materyal droplasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…