Zula P2W mi?

Ben zamanında hiç para yatırmadan silahları +4 yapmıştım. 50 Leveldim. Ama ne yaparsan yap para yatırmadığın sürece adamı vuramıyorsun. Bu kadar basit.

14.90 lira yatırarak %50 fazla vurmak ister misin? (!)

Aslına bakarsak skin alınabilen her oyun P2W, CS:GO ve Valorant'ta buna dahil ama Zula tarzında bir P2W yöntemi kullanmıyorlar, her iki oyunda psikolojik üstünlük yönünde P2W yöntemi kullanılıyor.
Psikolojik olarak etkilenmesin o zaman
O skinler seni daha güçlü yapmıyor, sadece moral veriyor. İstediğin kadar moralin olsun kolsuz olduktan sonra bir anlamı yok.

Evet P2W. Steam'de artı puan verenlere ödül eksi puan verenleri banlayan oyunu savunmaya çalışanlar gelmeden gidiyorum.
Cidden kötü yorum yapanları banlıyor mu Zula? Bir oyunun bu kadar berbatlaşabileceğini düşünmezdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir zamanlar benim 48lvl hesap vardi sadece 50TL yatırmıştım +2 +3 birkaç silahım vardı fakat o seviyedeki adamlar hep +6 +7 silahlı ve kazanabilmek için senin de daha fazla para vermen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…