SerhatEkin Femtopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #1 Arkadaşlar ben temiz bir Windows 7 64 Bit kurulumu yaptım ve Zula'yı yükledim ama oyuna girerken "program, bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor" hatasını alıyorum Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer
Arkadaşlar ben temiz bir Windows 7 64 Bit kurulumu yaptım ve Zula'yı yükledim ama oyuna girerken "program, bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor" hatasını alıyorum Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer
Grafen Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 687 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS 16 LAPTOP AMD Ryzen 5 5600H HP 88EE Anakart Samsung 2x4 8 GB 3200 MHz NVIDIA GeForce RTX 3060 80W 512 GB M.2 SSD 144 HZ 1 MS 16.1" IPS Ekran Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2021 #2 SerhatEkin dedi: Arkadaşlar ben temiz bir Windows 7 64 Bit kurulumu yaptım ve Zula'yı yükledim ama oyuna girerken "program, bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor" hatasını alıyorum Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer Genişletmek için tıkla... Oyunu silip buradan sonuna kadar tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi
SerhatEkin dedi: Arkadaşlar ben temiz bir Windows 7 64 Bit kurulumu yaptım ve Zula'yı yükledim ama oyuna girerken "program, bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor" hatasını alıyorum Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer Genişletmek için tıkla... Oyunu silip buradan sonuna kadar tekrar yükleyin.
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.806 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #3 Yeniden yükleyin hocam. Artı 0 Eksi
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 17 Mart 2021 #4 Herkese açık yapın veya MediaFire üzerinden paylaşın hocam. Artı 0 Eksi
KS KS SerhatEkin Femtopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #5 Grafen dedi: Oyunu silip buradan sonuna kadar tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Yeniden yükleyin hocam. Genişletmek için tıkla... Sorunu düzelttim. Ama başka bakacak arkadaşlar vardır. Arkadaşlar, silip yükledim düzelmedi. Artı 0 Eksi
Grafen dedi: Oyunu silip buradan sonuna kadar tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Yeniden yükleyin hocam. Genişletmek için tıkla... Sorunu düzelttim. Ama başka bakacak arkadaşlar vardır. Arkadaşlar, silip yükledim düzelmedi.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.817 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 17 Mart 2021 #6 Nasıl düzelttiniz peki? Artı 0 Eksi
Gojou Satoru Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 992 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #7 SerhatEkin dedi: Sorunu düzelttim. Ama başka bakacak arkadaşlar vardır. Arkadaşlar, silip yükledim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl hallettiniz? Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
SerhatEkin dedi: Sorunu düzelttim. Ama başka bakacak arkadaşlar vardır. Arkadaşlar, silip yükledim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl hallettiniz? Ben de aynı sorunu yaşıyorum.
thebest00 Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 138 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #8 Gojou Satoru dedi: Hocam nasıl hallettiniz? Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunun yüklü olduğu klasöre vcomp140.dll dosyasını indirip at. Sonra o klasördeki driver adlı klasöre girip oradakileri kur. Zaten kuruluysa onara bas. Düzeliyor. Artı 0 Eksi
Gojou Satoru dedi: Hocam nasıl hallettiniz? Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunun yüklü olduğu klasöre vcomp140.dll dosyasını indirip at. Sonra o klasördeki driver adlı klasöre girip oradakileri kur. Zaten kuruluysa onara bas. Düzeliyor.