berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #1 RAM 8 Merhaba, ben Zula indirmek istiyordum hesabıma giriş yapıp Zula setup dosyasını açtım fakat şöyle bir hata ile karşılaştım ne yapmam gerek? Hata bu: Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-01-20 154750.png 15,8 KB · Görüntüleme: 368
Merhaba, ben Zula indirmek istiyordum hesabıma giriş yapıp Zula setup dosyasını açtım fakat şöyle bir hata ile karşılaştım ne yapmam gerek? Hata bu:
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 20 Ocak 2022 #2 Uyumluluk modunda çalıştırmayı dener misiniz hocam? Sanki dosya bozulmuş gibime geldi. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 20 Ocak 2022 #3 PC'deki kullanıcı adınız GİZEM ise büyük İ sorun yaratıyor olabilir. Bir ihtimal. Artı 0 Eksi
KS KS berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #4 Silinen üye dedi: Uyumluluk modunda çalıştırmayı dener misiniz hocam? Sanki dosya bozulmuş gibime geldi. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam. Silinen üye dedi: Uyumluluk modunda çalıştırmayı dener misiniz hocam? Sanki dosya bozulmuş gibime geldi. Genişletmek için tıkla... Nereye basıyoruz hocam. Recep Baltaş dedi: PC'deki kullanıcı adınız GİZEM ise büyük İ sorun yaratıyor olabilir. Bir ihtimal. Genişletmek için tıkla... Önceden bu bilgisayara indirdim hiçbir sorun olmadı. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-01-20 160156.png 41,1 KB · Görüntüleme: 332 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Uyumluluk modunda çalıştırmayı dener misiniz hocam? Sanki dosya bozulmuş gibime geldi. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam. Silinen üye dedi: Uyumluluk modunda çalıştırmayı dener misiniz hocam? Sanki dosya bozulmuş gibime geldi. Genişletmek için tıkla... Nereye basıyoruz hocam. Recep Baltaş dedi: PC'deki kullanıcı adınız GİZEM ise büyük İ sorun yaratıyor olabilir. Bir ihtimal. Genişletmek için tıkla... Önceden bu bilgisayara indirdim hiçbir sorun olmadı.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 20 Ocak 2022 #5 berkanSs dedi: Deniyorum hocam. Nereye basıyoruz hocam. Önceden bu bilgisayara indirdim hiçbir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Bu programın çalıştıracağı uyumluluk modunu ilk Windows 8 için deneyin olmadı 7 için deneyin "uygula" demeyi unutmayın hocam. Artı 0 Eksi
berkanSs dedi: Deniyorum hocam. Nereye basıyoruz hocam. Önceden bu bilgisayara indirdim hiçbir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Bu programın çalıştıracağı uyumluluk modunu ilk Windows 8 için deneyin olmadı 7 için deneyin "uygula" demeyi unutmayın hocam.
KS KS berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #6 Silinen üye dedi: Bu programın çalıştıracağı uyumluluk modunu ilk Windows 8 için deneyin olmadı 7 için deneyin "uygula" demeyi unutmayın hocam. Genişletmek için tıkla... teşekkürler deniyorum Silinen üye dedi: Bu programın çalıştıracağı uyumluluk modunu ilk Windows 8 için deneyin olmadı 7 için deneyin "uygula" demeyi unutmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam fark etmedi Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bu programın çalıştıracağı uyumluluk modunu ilk Windows 8 için deneyin olmadı 7 için deneyin "uygula" demeyi unutmayın hocam. Genişletmek için tıkla... teşekkürler deniyorum Silinen üye dedi: Bu programın çalıştıracağı uyumluluk modunu ilk Windows 8 için deneyin olmadı 7 için deneyin "uygula" demeyi unutmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam fark etmedi
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 20 Ocak 2022 #7 berkanSs dedi: Maalesef hocam fark etmedi Genişletmek için tıkla... Hocam bence tekrardan kurulum exe'sini indirin. sonrada yönetici olarak çalıştırın. Zula Oyun İndir İlk ve tek TÃRK yapımı MMOFPS oyunu ZULA! Hemen kaydol ve ücretsiz oyna! www.zulaoyun.com Artı 0 Eksi
berkanSs dedi: Maalesef hocam fark etmedi Genişletmek için tıkla... Hocam bence tekrardan kurulum exe'sini indirin. sonrada yönetici olarak çalıştırın. Zula Oyun İndir İlk ve tek TÃRK yapımı MMOFPS oyunu ZULA! Hemen kaydol ve ücretsiz oyna! www.zulaoyun.com
KS KS berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #8 Silinen üye dedi: Hocam bence tekrardan kurulum Exe'sini indirin. Sonrada yönetici olarak çalıştırın. Zula Oyun İndir İlk ve tek TÃRK yapımı MMOFPS oyunu ZULA! Hemen kaydol ve ücretsiz oyna! www.zulaoyun.com Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam Silinen üye dedi: Hocam bence tekrardan kurulum Exe'sini indirin. Sonrada yönetici olarak çalıştırın. Zula Oyun İndir İlk ve tek TÃRK yapımı MMOFPS oyunu ZULA! Hemen kaydol ve ücretsiz oyna! www.zulaoyun.com Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam Silinen üye dedi: Hocam bence tekrardan kurulum exe'sini indirin. sonrada yönetici olarak çalıştırın. Zula Oyun İndir İlk ve tek TÃRK yapımı MMOFPS oyunu ZULA! Hemen kaydol ve ücretsiz oyna! www.zulaoyun.com Genişletmek için tıkla... sorun gidericide şöyle diyor Silinen üye dedi: Hocam bence tekrardan kurulum exe'sini indirin. sonrada yönetici olarak çalıştırın. Zula Oyun İndir İlk ve tek TÃRK yapımı MMOFPS oyunu ZULA! Hemen kaydol ve ücretsiz oyna! www.zulaoyun.com Genişletmek için tıkla... size nasıl ulaşabilirim hocam burdan çok uzun sürecek çünkü Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-01-20 161241.png 19,1 KB · Görüntüleme: 308 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam bence tekrardan kurulum Exe'sini indirin. Sonrada yönetici olarak çalıştırın. Zula Oyun İndir İlk ve tek TÃRK yapımı MMOFPS oyunu ZULA! Hemen kaydol ve ücretsiz oyna! www.zulaoyun.com Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam Silinen üye dedi: Hocam bence tekrardan kurulum Exe'sini indirin. Sonrada yönetici olarak çalıştırın. Zula Oyun İndir İlk ve tek TÃRK yapımı MMOFPS oyunu ZULA! Hemen kaydol ve ücretsiz oyna! www.zulaoyun.com Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam Silinen üye dedi: Hocam bence tekrardan kurulum exe'sini indirin. sonrada yönetici olarak çalıştırın. Zula Oyun İndir İlk ve tek TÃRK yapımı MMOFPS oyunu ZULA! Hemen kaydol ve ücretsiz oyna! www.zulaoyun.com Genişletmek için tıkla... sorun gidericide şöyle diyor Silinen üye dedi: Hocam bence tekrardan kurulum exe'sini indirin. sonrada yönetici olarak çalıştırın. Zula Oyun İndir İlk ve tek TÃRK yapımı MMOFPS oyunu ZULA! Hemen kaydol ve ücretsiz oyna! www.zulaoyun.com Genişletmek için tıkla... size nasıl ulaşabilirim hocam burdan çok uzun sürecek çünkü
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 20 Ocak 2022 #9 Hocam kullandığım sosyal medya yok ama siz yine de şöyle deneyin; Tüm kullanıcı ayarlarını değiştire tıklayıp oradan Windows 7'yi seçin. Artı 0 Eksi
Hocam kullandığım sosyal medya yok ama siz yine de şöyle deneyin; Tüm kullanıcı ayarlarını değiştire tıklayıp oradan Windows 7'yi seçin.
KS KS berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #10 Silinen üye dedi: Hocam kullandığım sosyal medya yok ama siz yine de şöyle deneyin; Tüm kullanıcı ayarlarını değiştire tıklayıp oradan Windows 7'yi seçin. Eki Görüntüle 1275985 Eki Görüntüle 1275987 Genişletmek için tıkla... olmadı hocam Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam kullandığım sosyal medya yok ama siz yine de şöyle deneyin; Tüm kullanıcı ayarlarını değiştire tıklayıp oradan Windows 7'yi seçin. Eki Görüntüle 1275985 Eki Görüntüle 1275987 Genişletmek için tıkla... olmadı hocam