Reynard Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 180 Çözümler 4 Yer Switzerland Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #1 Merhaba. Zula'da oyunu tam ekran yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.824 Çözümler 10 3 Aralık 2022 #2 Reynard dedi: Merhaba. Zula'da oyunu tam ekran yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Alt+enter veya F11 deneyin. Artı 0 Eksi
Reynard dedi: Merhaba. Zula'da oyunu tam ekran yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Alt+enter veya F11 deneyin.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.215 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #3 F11 basmayı denediniz mi? Reynard dedi: Merhaba. Zula'da oyunu tam ekran yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
F11 basmayı denediniz mi? Reynard dedi: Merhaba. Zula'da oyunu tam ekran yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla...
KS KS Reynard Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 180 Çözümler 4 Yer Switzerland Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #4 Ulubatlı Souness dedi: F11 basmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim. Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.215 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #5 Reynard dedi: Evet denedim. Genişletmek için tıkla... Ayarlar görüntü seçenekleri veya başka bir şey olmalı pencereli olan yeri tam ekrana çekin. Artı 0 Eksi
Reynard dedi: Evet denedim. Genişletmek için tıkla... Ayarlar görüntü seçenekleri veya başka bir şey olmalı pencereli olan yeri tam ekrana çekin.
E efedddd Centipat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 228 3 Aralık 2022 #6 Reynard dedi: Merhaba. Zula'da oyunu tam ekran yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Driverlarınız güncel mi? Artı 0 Eksi
Reynard dedi: Merhaba. Zula'da oyunu tam ekran yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Driverlarınız güncel mi?
KS KS Reynard Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 180 Çözümler 4 Yer Switzerland Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #7 Pencereli modda çalışıyor ama bu sefer de FPS 40 oluyor. Artı 0 Eksi
M Mrboot Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #8 Kanka görev yöneticisinde Zula'ya sağ tıkla genişlet de altta açılana sağ tıkla ekranı kapla de ayarları öyle yaparsın. Reynard dedi: Pencereli modda çalışıyor ama bu sefer de FPS 40 oluyor. Genişletmek için tıkla... oyun pencereli modda mı yoksa oyunun ekranının yarısı görünmüyor mu? yoksa bu şekilde mi Artı 0 Eksi
Kanka görev yöneticisinde Zula'ya sağ tıkla genişlet de altta açılana sağ tıkla ekranı kapla de ayarları öyle yaparsın. Reynard dedi: Pencereli modda çalışıyor ama bu sefer de FPS 40 oluyor. Genişletmek için tıkla... oyun pencereli modda mı yoksa oyunun ekranının yarısı görünmüyor mu? yoksa bu şekilde mi
KS KS Reynard Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 180 Çözümler 4 Yer Switzerland Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #9 Böyle oluyor. Mrboot dedi: Kanka görev yöneticisinde Zula'ya sağ tıkla genişlet de altta açılana sağ tıkla ekranı kapla de ayarları öyle yaparsın. Oyun pencereli modda mı yoksa oyunun ekranının yarısı görünmüyor mu?Eki Görüntüle 1591730 Yoksa bu şekilde mi? Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama bu sefer de ekran çok bulanık. Artı 0 Eksi
Böyle oluyor. Mrboot dedi: Kanka görev yöneticisinde Zula'ya sağ tıkla genişlet de altta açılana sağ tıkla ekranı kapla de ayarları öyle yaparsın. Oyun pencereli modda mı yoksa oyunun ekranının yarısı görünmüyor mu?Eki Görüntüle 1591730 Yoksa bu şekilde mi? Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama bu sefer de ekran çok bulanık.
M Mrboot Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #10 Reynard dedi: Eki Görüntüle 1591733 Böyle oluyor. Dediğinizi yaptım ama bu sefer de ekran çok bulanık. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarını düzenledin. Artı 0 Eksi
Reynard dedi: Eki Görüntüle 1591733 Böyle oluyor. Dediğinizi yaptım ama bu sefer de ekran çok bulanık. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarını düzenledin.